Няма да ме видите никога като шеф на БФС. Това

...
Няма да ме видите никога като шеф на БФС. Това
Коментари Харесай

Стоичков: Няма да ме видите никога като шеф на БФС

" Няма да ме видите в никакъв случай като началник на БФС ". Това сподели легендата на българския футбол Христо Стоичков в изявление за " Неделята на NOVA " и Петя Желева. В него Камата показа, че събитията напоследък във футболната ни централа са били ясни за него още преди 15 години.

" Горд съм, когато съм в Париж, тъй като това е един град, който е дал на мен и всички българи - наслада. " Онз Мондиал ", 1993-а година с националния тим. Година по-късно - Златна топка. Следвах си пътя, през какво съм минал и какъв брой ограничения съм имал... Контузии, победи, загуби, само че когато имаш цел и си на огромно празненство като церемонията за Златната топка. Трофеят, където има моето име - необикновено е. Искам да се веселя и го върша. Когато имам опция да я видя, се веселя. Като малко дете съм, тъй като подобен трофей на дали в миналото ще пристигна в България ", показа Стоичков.

" Препятствията са доста огромни - не си със фамилията, не си с другари. Трябва да играеш доста мачове. Болката, която ми предизвикаха като дете - няма по какъв начин да не помни. Изхвърлиха ме от играта на 12-годишна възраст. Казаваха ми, че не мога да играя, а след това тези, които ме изхвърлиха разправяха какъв брой съм огромен. После през 1985-а година ни наказаха за без причина. Детската ми фантазия беше да играя в А група. Исках да играя в Ботев и Марица - не стана. Мечтите си ги следвах. Дойде миг да играя в ЦСКА със Стоян Йорданов, Любо Царев, Манол Манолов и оттова всичко беше елементарно ", продължи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР