Няма да коментирам думите на г-н Денков. Не смятам, че

...
Няма да коментирам думите на г-н Денков. Не смятам, че
Коментари Харесай

Йотова отговори на Денков: Диалог няма! Това не е добре за България и за доверието на нашите партньори

" Няма да разясня думите на господин Денков. Не считам, че е добре за България и за доверието на нашите сътрудници този въпрос да се разяснява по сходен метод, както върви този разговор от петък предходната седмица в навечерието на изборите, т.е. разговор няма ".

Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова в отговор на въпрос по какъв начин ще разяснява думите на премиера, че единствено президентът може да овладее службите, защото всички ръководители на служби са назначени от президентството, написа БГНЕС.

По отношение на желаната оставка на ръководителя на ДАНС Пламен Тончев от страна на министър-председателя, Йотова акцентира в отговор към БГНЕС, че " това е напълно в пълномощията на президента на страната ни ".

Попитана има ли съображение за оборване на вота в София, вицепрезидентът сподели:

Лично аз съм привикнала след толкоз доста избори, които съм направила, да чета резултатите от секциите, да съпоставям. Надявам се другата седмица да бъда по-конкретна в отговора си. "

Във връзка с отвлечените българи от терористичната формация " Хамас ", Йотова подсигурява, че всичко, което е трябвало да бъде свършено от страна на президентската институция, е направено.

" Оттук нататък считам, че по този проблем не е непотребна малко повече поверителност. Това не е проблем, който може да служи за пиар дейности. Надявам се напълно скоро жителите, които са отвлечени и които имат български корени, да се завърнат вкъщи. Затова ще работим всички ", заключи тя.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР