Няма да коментирам актуални политически въпроси, тук съм, за да

...
Няма да коментирам актуални политически въпроси, тук съм, за да
Коментари Харесай

Радев отказа да коментира политическите събития в страната

Няма да разясня настоящи политически въпроси, тук съм, с цел да поддържа децата на Видин.

Това съобщи президентът Румен Радев при влизането си в закритата лекоатлетическа писта, на която сега се състоят спортни игри в границите на „ Президентски тест “. 

„ Искам да се обърна към всички вас – родители, учители, треньори и ръководители за това, че стимулирате нашите невероятни младежи да спортуват.

Скъпи деца и състезатели, желая да ви кажа, че сте създали правилния избор,

тъй като бъдещето на България зависи от това да има здрави и мощни младежи,

които посредством спорт и обучение да градят темперамент, подготвени да посрещнат провокациите на бъдещето “, сподели при идването си в залата президентът.

Радвам се че, предходната година успяхме да възобновим тази прелестна лекоатлетическа зала, която ще даде още по-големи очаквания на вас, младите спортисти. Днес е един прелестен ден, тъй като „ Спортувай с президента “ не значи единствено да се снимаш с президента – това значи да бъдете дейни и да радвате освен България и Видин, а и всички ваши близки с вашите спортни достижения “, сподели кметът на Видин Цветан Ценков, представен от Българска телеграфна агенция.

Над 220 деца и младежи се състезават в осем двигателни извършения за премерване на мощ, устойчивост, експедитивност, сръчност и еластичност.

Посещението на президента продължава с присъединяване в откриването на реставрираната синагога като Културен център „ Жул Паскин “ във Видин от 14:30 часа. Събитието е част от Националната стратегия за отбелязване на 80-годишнината от спасяването на българските евреи по време на Втората международна война, която е под патронажа на президента. В рамките на визитата си Румен Радев ще организира среща с кмета на Видин доктор Цветан Ценков.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР