Няма да изляза с Бил Клинтън! Първо не го знам

...
Няма да изляза с Бил Клинтън! Първо не го знам
Коментари Харесай

Мис Плеймейт отказва да излиза с Бил Клинтън, не знае кой е

" Няма да изляза с Бил Клинтън! Първо не го знам кой е тоя човек въобще, след това е възрастен за мен и не на последно място, имам си гадже, заета съм. " Това сподели Мис Плеймейт Михаела Тодорова на въпрос дали ще прояви интерес да си направи селфи с президента на Щатите, който идва у нас в петък.

" В момента повече ме вълнува втората ария, която ще протоколирам, тя е фолк, само че не желая да издавам детайлности ", показа хубавицата.

24 години след първото си посещаване Бил Клинтън идва в страната ни в петък по покана на основния изпълнителен шеф на " Хювефарма " Кирил Домусчиев. Двамата ще вземат участие в полемика на тематика Корпоративно обществено въздействие върху бъдещите генерации с акцент върху значимостта на продоволствената сигурност и устойчивостта.

За Клинтън това ще е втора аудиенция у нас, съобщи " България Днес ". Американският президент пристигна за сефте в България през 1999 година. Това бе и първото и само държавно посещаване на настоящ президент на Съединени американски щати в България.

По този мотив и фолкпевците не останаха безразлични към срещата с него. Фанча и Даная възпяха Клинтън с кючек, който бе суперпопулярен измежду българските младежи.

С днешна дата и двете изпълнителки считат, че Клинтън си е " изпял песента " не поради възрастта му от 76 години, а заради обстоятелството, че към този момент има различен президент и той няма задоволително въздействие.

" Всички дами обичат богати и сполучливи мъже, както и млади, несъмнено. Ако си президент за цялостен живот, е добре, само че въпреки всичко и възрастта има значение. Освен това в този момент бих изпяла ария за Бойко Борисов или за Джо Байдън, въпреки че последният също не е доста млад ", смее се Фанча.

Музикалната група " Черно було ", която извършва хумористични песни, също не остана по-назад и преди години направи ария за Бил. Текстът е шеговит и доста пошъл, само че с днешна дата и групата не би възпяла още веднъж Клинтън.

" Всяко нещо с времето си ", бе коментарът от тях.

При своето посещаване Бил Клинтън ще отседне в столицата и най-вероятно няма да гледа мач на " Лудогорец ", както настояват клюките. Както се знае, президент на тима е предприемачът Кирил Домусчиев, по чиято покана американският президент ще пристигна у нас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР