Няма да има великденски добавки. Нашата политика е за трайно

...
Няма да има великденски добавки. Нашата политика е за трайно
Коментари Харесай

Шалапатова каза ще има ли великденски добавки за пенсионерите

Няма да има великденски добавки. Нашата политика е за трайно повишение приходите на пенсионерите и от средата на годината техните пенсии още веднъж ще бъдат вдигнати с 11%. Това съобщи общественият министър в оставка Иванка Шалапатова, в отговор на изказванията, че подценява политиките за работещото общество в страната.

" Основна грижа на общественото министерство е работната мощ да бъде способена и да има висока продуктивност. Тогава да чака и по-добри хонорари. Второ беше увеличени минималната работна заплата с рекордните 20% ", сподели министърът. 

„ Не е мотив за горделивост при стотиците хиляди българи в чужбина общественият министър да прави политика от кабинета си в София. Министърът би трябвало да бъде и добър бранител на правата на българите в чужбина ”, уточни тя.

„ Министър Цоков има решителността да се усили броя на психолозите в учебно заведение и още в детската градина. Да се интегрират експерти, които могат да оказват помощ за толерантността и за хармоничните връзки сред децата, с цел да няма вербална експанзия. Това е политика, която ние водим, само че ще даде резултат след време ”, разяснява Шалапатова.

Относно казусът с изчезналата 17-годишна Ивана Шалапатова уточни, че към момента няма изчерпателна информация. „ Поемам уговорката да оповестя какви са бързите и съответни ограничения, с цел да не се повтаря този случай и с други деца ”, заяви тя.

Шалапатова разяснява и грижата за децата на убития Пейо Пеев. „ Децата са с мярка за протекция. Те не са при непознати хора. Нека да не забравяме, че хармоничната среда за едно дете, когато при биологичните родители има рискова обстановка, постоянно се търсят близки. Роднините не са непознати хора. Става ясно, че майката е имала среща с едното дете ”, уточни министърът в оставка.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР