Няма да има разпад на Обединените патриоти (ОП), защото в

...
Няма да има разпад на Обединените патриоти (ОП), защото в
Коментари Харесай

Антоанета Христова: Няма да има разпад в ОП, те дори печелят от скандалите

Няма да има разпад на Обединените патриоти (ОП), тъй като сега няма друга формула, която да бъде по-успешна за тях, тъй като привикнаха да си изглаждат връзките, откакто Валери Симеонов сподели, че характерът му е доста забавен и изразителен, предвижда политическият психолог проф. Антоанета Христова в предаването „ Тази заран " по bTV.

От друга страна Волен Сидеров също печели, тъй като стана забележим, неговият профил стартира да се вижда. Той и партията му постоянно са били одобрявани като проекция на съветските ползи и в последните дни той стартира да уплътнява облика си, които се беше изгубил, сподели Христова.

Според нея ГЕРБ не натрупат негативи от различията и свадите на Оперативна програма. В момента обстановката е доста сложна и за ръководещите, и за опозицията, счита тя. Скандалите сами по себе си не са огромният проблем, казусът е чувството в обществото, че страната не ръководи процесите, не ги управлява, не ползва законите.

Всеки ден се изправяме пред кавги, които са поставени като бомби още от началото на прехода, което ще избие някъде. Затова споделям, че сега казусът е ужасно сериозен и доста сложен и за ръководещите, и за опозицията, сподели тя. По думите ѝ „ опозицията би трябвало да престане с внезапните, остри нападки и да даде подстрекателство, известност, че може да се оправи и да взема решение проблеми ".

Политологът доцент Татяна Буруджиева разяснява, че няма незаменими хора и партии, само че „ след едни избори има ограничаване в избора - единствено сред тези, които са в Народното събрание ". Дълбоко се колебая, че господин Симеонов държи да има предварителни избори и да се окаже сменяем, разяснява тя.

Може би ГЕРБ би трябвало да му обяснят, че някои неща не би трябвало да ги споделя. Откакто се чу терминът fake news (лъжливи новини), всички взеха решение, че могат да ги основават, безусловно безконтролно. „ Подлудихме страната, към този момент два месеца хората се хвърлят по всички страни в измислени пушилки и няма никакво опрощение от хората, които ги основават. Не може, когато си в ръководство, да създаваш сходни спешни обстановки на ръководството безусловно безсмислено ", сподели Буруджиева.

Несистемните партии са нездравословни, тъй като нямат отношение към институциите, за тях институциите са едно нищо, сподели тя, разяснявайки реакцията на Симеонов във връзка думите на съветския патриарх.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР