Няма да има поклонение и погребение на починалия врачански бизнесмен

...
Няма да има поклонение и погребение на починалия врачански бизнесмен
Коментари Харесай

Враца плаче за Цвети Цветара! Вижте кое е последното желание на обичания бизнесмен

Няма да има поклонение и заравяне на умрелия врачански предприемач Цветомир Дечев, оповестиха от опечаленото му семейство. Вчера сутринта, след малко боледуване, в дома си умря на 45 години една от най-популярните персони във Враца.
Втори ден в редакцията на организация BulNews звънят десетки хора, които се интересуват по кое време ще могат да се сбогуват с известния в цялата страна Цвети Цветара.
Оказа се, че откакто той предусетил края си, събрал най-близките си другари и фамилията си и помолил след гибелта да бъде кремиран. След това заклел събралите се към него хора всеки от тях да вземе по парченце от праха му и при пътуванията си по света да я разпилеят. Така Цвети Цветара се надявал да остане вечно на местата, на които е обичал да върви и на тези, които е мечтал да посети.
Може би има и знак на ориста неговата компания да се споделя „ Реалност и фантазии “. Реалността е мрачна, само че никой не е съумял да открадне фантазиите на тръгналия си толкоз рано Цвети …
Затова през днешния ден публикуваме единствено фотоси, на които той е ухилен и доброжелателен - подобен, какъвто беше през целия си живот!
Нека по този начин да го запомним!

Бог да го елементарни!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР