Няма да има никаква промяна на Конституцията. Българите не заслужават

...
Няма да има никаква промяна на Конституцията. Българите не заслужават
Коментари Харесай

Мицкоски: Няма да има никаква промяна на Конституцията, българите не заслужават място там

" Няма да има никаква смяна на Конституцията. Българите не заслужават и нямат място в Конституцията на Македония. Няма да се откажем от македонците в Пиринска Македония ", това сподели водачът на опозиционната партия в западната ни съседка ВМРО-ДПМНЕ Христиан Мицкоски по време на първата среща на ветераните на партията, представен от Bulgaria ON AIR.

" Договорът за другарство и съдействие с България е източникът, основата на грубата българска политика по отношение на Македония, която ни отхвърля правото на битие ", безапелационен бе той.

Според него " над 60% от македонците и над 50% от неговите съграждани подкрепяли референдума и ще гласоподават в негова поддръжка ".

" Няма да има смяна на Конституцията - без значение какъв ще бъде резултатът от референдума. Няма да има смяна на Конституцията, тъй като българите не заслужават това, защото не са изпълнили нито една присъда от Съда за правата на индивида в Страсбург за нашите братя от Пиринска Македония ", акцентира Мицкоски.

Той даде обещание да " активизира македонския народ и болшинството в Народното събрание ".

Според него по време на референдума би трябвало да бъдат проведени предварителни парламентарни и предварителни президентски избори в страната.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР