Няма да хвърлим оръжията, заяви днес украинският президент Володимир Зеленски,

...
Няма да хвърлим оръжията, заяви днес украинският президент Володимир Зеленски,
Коментари Харесай

Зеленски: Няма да хвърлим оръжията ВИДЕО

Няма да хвърлим оръжията, съобщи през днешния ден украинският президент Володимир Зеленски, съобщи Ройтерс. Зеленски се появи във видеозапис, сниман пред президентския офис в Киев, отбелязва организацията. Украинският водач увери, че ще остане в Киев.

„ Добро утро, украинци. Появиха се подправени информации, че ще заповядам на армията да постави оръжие и ще се изтеглям. Чуйте - тук съм. Няма да се предадем. Ще пазиме страната си. Нашето оръжие е наше право. Това е нашата земя. Нашата страна и децата ни. Ще ги пазиме всичките. Това желаех да ви кажа. Да живее Украйна”, съобщи украинският държавен глава.

" Няма да хвърлим оръжията, ще пазиме страната си ", сподели още Зеленски. По-рано Асошиейтед прес заяви, че Съединените щати са предложили на президенмта да го изтеглят от украинската столица, само че той е отказал.

" Битката е тук, имам нужда от муниции, не от разходка ", е споделил украинският президент в отговор на предлагането на Съединени американски щати, описа почитан американски чиновник в областта на разузнаването, добре осведомен с извършения със Зеленски диалог.

Зеленски прикани украинците да не имат вяра на " подправените информации ", които циркулират в интернет, че той има намерение да подреди на украинската войска да се съобщи. " Нашите оръжия са нашата истина. Това е нашата земя, нашата страна. Нашите деца. Ще защитим всичко това. Слава на Украйна ", съобщи украинският водач. Зеленски разгласява обръщението си на яростните сражения, които водят за Киев тази заран украинските и съветските сили, отбелязва Франс прес.

Не вірте фейкам.
— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa)
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР