Няма да говорим за феминизъм. Ще говорим за сила. Силата,

...
Няма да говорим за феминизъм. Ще говорим за сила. Силата,
Коментари Харесай

Girl Power: Силните жени в „Игри на волята 4“ и какво научихме от тях

Няма да приказваме за феминизъм. Ще приказваме за мощ. Силата, която имат освен от „ мощния пол “. Истината е, че в последно време от ден на ден дами показват тъкмо това и даже поставят в джоба си някои мъже. Те са мощни физически, душевен и във всеки един смисъл. 



Такива дами са доста неща, само че първо място те са ентусиазъм. Виждаме ги в живота, виждаме ги и в „ Игри на волята 4 “. Безспорно е, че в този сезон дамите в предаването са не просто мощни, те съумяват даже да скрият шапката на изявени и потвърдили се „ мъжкари “. 

Ето кои са някои от най-издържливите и потвърдили се дами на Арената.  

Мани

25-годишният физиотерапевт от Карлово несъмнено смая феновете на предаването. Въпреки нежния си растеж и дребното си килограми, нищо досега не можа да ѝ се опре.



Като свое най-голямо постижение тя самата показва 24-часови смени в незабавното поделение, през които е взела участие в спасяването на човешки животи.

А в „ Игрите “ миньончето ни потвърди едно - Всеки може да надскочи всички трудности и даже себе си, стига да го желае задоволително. 

Мирослава 

35-годишната стопанка разказва фамилията си като най-голямото си достижение. Но с присъединяване в „ Игрите “ сподели, че достиженията ѝ като че ли нямат край. 



Тя въплъщава един различен вид дами – умни, красиви и тихи. Такива, за които никой не би позволил какъв пламък, че дори и огън, носят в сърцето си. Макар на външен тип да е наподобява изискана и фина, на Арената, тя сподели, че може да е същински звяр. Дори се закани да отстрани " най-силния мъж на арената - Аспарух ".
               

Мирослава е същинско ентусиазъм за всяка дама по света. 

Фейгин 

19-годишната шампионка по фигурно пързаляне също се оказа „ скрита лимонка “. Подценявана от болшинството, тя съумя да изненада всички. Макар да е тиха, срамежлива и скромна, Фейгин сподели, че нищо не може да я спре по пътя към успеха и в случай че би трябвало, ще я извоюва с кръв. 



За свое най-голямо достижение тя показва присъединяване си в зимните олимпийски игри в Пекин 2022. На дамите пред екрана, а и на мъжете, Фегин сподели образно един значим урок: Ако доста мощно искаш нещо, никой и нищо няма да може да те спре да го получиш. 

Джаферович 

32-годишната „ жена на годината “ не отстъпва по нищо на останалите мощни дами в този сезон на „ Игри на волята “. Дори в противен случай. Несломима, безстрашна и доста мощна, Жени потвърди, че полът към този момент няма никакво значение.
               

И въпреки някои чисто женски черти да са ѝ присъщи, то когато става въпрос за издръжливост, воля, хъс и отдаденост, тя е образец за подражателство. Пример, който може да послужи за ентусиазъм на доста дами. 

Елица 

Безспорно най-силната жена в четвъртия сезон на предаването е Елица. 27-годишната варненка показва за свое най-голямо достижение извоювания бронзов орден по битка от Олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 г. 

На Арената Елица се потвърди като същинска олимпийка. Тя надделя не един или двама мъже. Дори ги надделя с усмивка. 
 Игри на волята
Макар Елица да показва, че е сензитивна душа и даже няма и желание да крие сълзите си, тя сподели стоманени мускули, несломима воля и мощен темперамент.
               

Тя ни научи, че не е срамно да си жена, да обичаш, да си уязвима, само че когато би трябвало да се докажеш, можеш да пребориш всеки по пътя си. Урок, който е извънредно скъп за всяка жена. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР