Няма да е лято, ако не започне с малко астрологична

...
Няма да е лято, ако не започне с малко астрологична
Коментари Харесай

Очаква ни най-мощната Суперлуна за годината: тя ще сбъдне желанията на тези 4 зодии

Няма да е лято, в случай че не стартира с малко астрологична драма и мистичност. Именно това ни чака на 3-ти юли, когато е първото пълнолуние за това лято! А то не е какво да е, а суперлуна в знака Козирог. 

Това е денят, в който Луната ще бъде допустимо най-голяма, дейна и евентуално рискова (или пък помагаща ни).   Астролозите описаха какво може да се случи с оптималното доближаване на пълнолунието към Земята.

Този ден ще премине под въздействието на стихията на Земята. Луната, която е в знака Козирог, ще има доста чудноват резултат върху нас. Юлската Суперлуна се назовава още " Рогата суперлуна ". Тя ще бъде в превъзходен аспект с късметлията Юпитер и това ще отслаби много отрицателното ѝ въздействие и ще ускори желанието ни да покоряваме задачите си.

 

 луна пълнолуние Istock

Ето за какво тази Суперлуна ще има силата да сбъдне фантазиите и да повлияе доста позитивно върху живота на цели 4 зодии. По време на юлското пълнолуние може да се случи всичко! Запомнете го и мечтайте самоуверено.

Ето кои 4 зодии са най-облагодетелствани от Рогатата суперлуна:
 Идва мощна Суперлуна: сбъдва желанията на 4 зодии  Идва мощна Суперлуна: сбъдва желанията на 4 зодии  Идва мощна Суперлуна: сбъдва желанията на 4 зодии  Идва мощна Суперлуна: сбъдва желанията на 4 зодии
В галерията тук узнайте още от тайните на Суперлуната и за какво се назовава по този начин:
 Какво прави суперлуната по-специална  Какво прави суперлуната по-специална  Какво прави суперлуната по-специална  Какво прави суперлуната по-специална
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР