Няма да е честно да не отбележим, че голяма част

...
Няма да е честно да не отбележим, че голяма част
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС за ПП-ДБ: Голяма част от предложенията към нас не са професионални

Няма да е почтено да не отбележим, че огромна част от предложенията към нас - не са професионални. Това съобщи Томислав Дончев от ГЕРБ-СДС на изключителна конференция,  представяйки свършената работа с ПП-ДБ върху взаимна управническата стратегия.

" Процесът, който следите последните три седмици има три стъпки - обща законодателна стратегия, синхрон във връзка с политиките и избор на съответен екип, който да реализира тези политики. Иска ми се да бъда общителен и стартирам с признателност за свършената работа, само че тя е свършена на половина. Има да се свърши още доста работа " , това сподели той.

" По-голяма част от секторите от по този начин наречената " стратегия " имаме липса на цели браншове - европейско финансиране, грижа за децата, туризъм, максимален проблем е подбудено от несъгласието сред бранша бюджет и финанси по отношение на останалите браншове ", добави Дончев.

" Състоянието на обществените финанси на България е извънредно тежко ", безапелационна бе Теменужка Петкова.

" Ще разясняваме всички секторни политики от управническата стратегия на " Продължаваме промяната ". До мен са всички сътрудници от работните контактни групи ", това стартира Десислава Атанасова.

Очаквайте детайлности!

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР