Няма да допуснем радикален ислям, никакви ислямски бази. Това заяви

...
Няма да допуснем радикален ислям, никакви ислямски бази. Това заяви
Коментари Харесай

Звиздич: Няма да допуснем радикален ислям

Няма да допуснем коренен ислям, никакви ислямски бази. Това съобщи Денис Звиздич, министър-председател на Босна и Херцеговина, по време на взаимната си конференция с българския министър председател Бойко Борисов. През последните две години нито един босненец не е отишъл да се бие в Сирия. 46 са се върнали и са под надзор.

Босна и Херцеговина принадлежи на Европа. Турция не ни се е месила, че вървим към НАТО и Европейски Съюз, акцентира Звиздич.

Евроинтеграцията е била в центъра на диалога межу двамата министър председатели. Очакваме по време на българското председателство на Съвета н Европейски Съюз да получим статут на претендент за член на Европейски Съюз, споделя босненският министър председател. Той посочи неналичието на качествена инфраструктура, изключително на пътища. И прикани за ускорение на съдействието.

Благодаря на моя другар Борисов за всичко, сподели Денис Звиздич. " Всяко връщане обратно убива, би трябвало да се разберем ние между тях на Балканите, за това Европа няма по какъв начин да ни помогне. Трябва да си напишем домашното за срещата в София през май за Западните Балкани на Европейски Съюз. Приятели сие с Русия и Турция. Трябва да отидем пред Европейски Съюз с решени проблеми. Сега е шансът на Балканите! ", сподели от своя страна Бойко Борисов. Той акцентира, че на Балканите желаеме европейски приходи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР