Няма да допуснем никакви нападатели да тормозят физически Волен Сидеров.

...
Няма да допуснем никакви нападатели да тормозят физически Волен Сидеров.
Коментари Харесай

Марешки: Няма да допуснем никакви нападатели да тормозят физически Волен Сидеров

Няма да допуснем никакви нападатели да тормозят физически Волен Сидеров . Това сподели пред публицисти водачът на „ Воля “ Веселин Марешки по отношение на информацията, че Валентин Касабов е бутнал Волен Сидеров в стаята на „ Обединени патриоти “, съобщи организация " Фокус ".

Той разясни, че ще застане пред стаята и няма да допусне никой да тормози Сидеров физически . Попитан като заместник-председател на Народното събрание дали може да даде друга стая на патриотите, Марешки съобщи, че в случай че ситуацията е нетърпимо, ще направи предложение към ръководителя на Народното събрание.
На въпрос дали ще желае оставката на Валентин Касабов, той отговори, че оставки на определени от народа депутати, няма да желае. „ Ние желаеме оставка на двамата вицепремиери на държавното управление. Това, което става в Народното събрание, е разследване на това, което става сред двамата вицепремиери в държавното управление “, добави Марешки.
Попитан дали има добър и неприятен в спора сред патриотите, Марешки съобщи: " Има малко по-добър от всички неприятни. Има най-лош, приблизително неприятен и доста неприятен ", сподели той. Според него всеки един от патриотите си има по един редови войник. " Докато едните вършат медийни кавги, другите вкарват тежки лобистки закони, които вредят на България ", съобщи Марешки. Според него до всяко законодателно предложение на Вътрешна македонска революционна организация би трябвало човек от ДАНС, който да го ревизира.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР