Няма да бъде лесно, но тръгваме с вяра и надежда,

...
Няма да бъде лесно, но тръгваме с вяра и надежда,
Коментари Харесай

Социалистите тръгват с вяра и надежда към местните избори

Няма да бъде елементарно, само че тръгваме с религия и вяра , че можем да променим модела на сегашното ръководство на локалните избори.

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова при регистрирането на социалистите в ЦИК във връзка идните локални избори на 27 октомври.

Българска социалистическа партия са събрали 10 000 подписа . Досега алените имат утвърдени 161 претенденти, а на 15 септември не престават с останалите. По думите на Нинова социалистите имат доста богата палитра от претенденти и поддържат досегашните си сполучливи кметове .
 Българска социалистическа партия утвърди кандидат-кметове за над 160 обитаеми места
Българска социалистическа партия утвърди кандидат-кметове за над 160 обитаеми места

Сред кандидатурите има доста нови лица, само че и дългогодишни градоначалници

Там, където до момента нямаме кметове, имаме и партийни кандидатури, само че новото е, че на доста места общинските структури издигат месни авторитетни персони , към които се сплотява освен Българска социалистическа партия, само че и цивилен организации, акцентира аленият водач.

" Онези, които желаят смяната , само че не виждат опция да я създадат сами, търсят и намират в Българска социалистическа партия метода това да стане. Това доста ни радва ", означи Нинова и побърза да отговори с усмивка на въпрос за кандидатурата на кмет на Мая Манолова.

Нинова уточни, че на 11 септември градската организация на Българска социалистическа партия ще реши за своя претендент за кмет, а на 15 септември Националният съвет ще се произнесе по тази кандидатура. Мая Манолова продължава да бъде номинирана и решението ще бъде оповестено на 11 септември . Социалистите имат доста номинации в София и Нинова чака на конференцията някои от тях да създадат самоотводи.
 Търпението на Манолова свърши и тя хвърли оставка като омбудсман
Търпението на Манолова свърши и тя хвърли оставка като омбудсман

Манолова е безапелационна, че е цивилен претендент

В предизборната акция за локалните избори, Българска социалистическа партия ще заложи на повече общини с безвъзмездни детски градини, повече общински лечебни заведения, повече общини, които могат да поемат ангажимент, че няма да усилват локални налози и такси, повече обществени услуги . " Средството за постигането на тази цел е да спечелим надпреварата на повече места ", безапелационна беше Нинова.
 Нинова окуражена да усили двойно кметовете си на локалните избори
Нинова окуражена да усили двойно кметовете си на локалните избори

Съжалява, че няма да има съревнование на причини и стратегии
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР