Няма човек в Словения, който да не знае за Мелания

...
Няма човек в Словения, който да не знае за Мелания
Коментари Харесай

На гости в родината на Мелания Тръмп

Няма човек в Словения, който да не знае за Мелания Тръмп, макар че първата дама на Съединени американски щати не е стъпвала в родината си към този момент 15 години.

А мненията на локалните за нея са разнопосочни - от "Мисля, че тя е най-хубавата ", до "Тъжно е, че хубостта играе някаква роля в политиката ". Някои считат, че Тръмп има доста по-малко отговорности от предшественичката си Мишел Обама.

Други одобряват Мелания просто като средство за реклама на страната си.

ВИЖТЕ ЕВОЛЮЦИЯТА НА МЕЛАНИЯ ТРЪМП ОТ МАНЕКЕНКА ДО ПЪРВА ДАМА В ГАЛЕРИЯТА НИ

В Севница - градът, в който е родена брачната половинка на Тръмп, се въодушевяват от личността ѝ даже в работата.

Дизайнерката на обувки Мая Щамол желала да създаде обувки с висок ток още по време на предизборната акция за президент на Америка предходната година. Но защото във фабриката в града няма техника за подобен тип обувки, Щамол изработила модел първокласни пантофи. От обувната фабрика "Копитарна " към този момент са изпратили чифт от тях в Белия дом като подарък за госпожа Тръмп.

Сблъсък на съпругите: Защо Ивана Тръмп ядоса Мелания

Американка заплати 50 хиляди $, с цел да наподобява на Мелания Тръмп

Булевардната преса в страната също печели от словенското наличие в Белия дом.

През април 2016 година, когато президентската акция в Щатите е в разгара си, в Словения на пазара излиза списанието "Сузи ".

"Историята с Мелания и сбъдването на американската фантазия се отрази доста позитивно на словенците, тъй като не малко хора тук страдат от липса на самочувствие. Затова тази история е същински добра за нас ", счита основният редактор на "Сузи " Барбра Йерман за "Дойче веле ".

Публикации с Мелания Тръмп непроменяемо усилват тиражите. Публикуват се мемоари на нейни другари от детството, мнения в обществените мрежи, оценки на стила ѝ.

Жената, която открадна вниманието от Мелания Тръмп в Токио

Защо Мелания Тръмп се облече като мъж

И това не е всичко, в родния град на Мелания се появи колбас с надпис "Първа дама ".

"За производството на този колбас се нуждаем от две неща - добра рецепта и нашия прекрасен климат. Който си похапва от този колбас, ще наподобява добре ", дава обещание Здравко Ремар - референт за туризма.

Изглежда, че с изключение на за реклама, Мелания Тръмп способства и за туризма в страната.

Замъкът в Севница притегля изключително доста туристи. От градската администрация настояват, че откогато Мелания Тръмп стана известна по целия свят, броят на туристите се е нараснал с над 30%.

На това място човек може да изпие чаша вино с марката "Първа дама ", а в магазина за сувенири една бутилка от виното коства 27 евро.

Освен че словенците обичат и се гордеят със сънародничката си, те чакат и първото ѝ посещаване в Словения, откогато Мелания влезе в Белия дом. Покана към нея е изпратена, а както оповестяват медиите, и призната.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още забавни вести последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР