Няма човек, който да ни е видял и да не

...
Няма човек, който да ни е видял и да не
Коментари Харесай

Златка проговори за бившия си, Благой разкри къде е пръстенът от Big Brother

Няма човек, който да ни е видял и да не ни се е зарадвал. Всички хора ни стопират и ни споделят, че сме били доста сладки в " Биг брат ".

С това се похвалиха сгодените Златка Райкова и Благой Георгиев по NOVA.

Виж още: Годежът е реалност! Благой предложил на Златка, само че получила и различен подарък

Плеймейтката разяснява и връзките си с някогашния й Георги, който преди време обществено сподели, че е благополучен, че двамата са се разделили.

" Георги е затворена страница за мен от повече от половин година. Ако не си беше разрешил да дефинира Благо с избрани думи, щях да запазя безмълвие ", съобщи тя и добави, че в случай че е толкоз признателен, че са се разделили, нямаше да прави такива мнения.

И заяви още, че му е дала прошка. " Всеки прави неточности. Ако желаят всички да ни ненавиждат, ние със Злати се обичаме. Защо двама души да не могат да се обичат ", заключи футболистът.

Виж още: Златка и мъжете! Кои са звездните попадения на плеймейтката?

Той пък от своя страна заяви, че е завел дело против футболния необут Венци Стефанов. Преди време той назова Благой " прибавка " към Златка. 

Виж още: Футболният татко на Благой се отхвърли от него! Нарече го ''притурка''

А какво се е случило с пръстена, който Благой получи в къщата на Биг Брадър? Ами... изгубил го е! Именно по тази причина не предложил брак на Златка в предаването. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР