Няма човек, който да не лъже и е невъзможно да

...
Няма човек, който да не лъже и е невъзможно да
Коментари Харесай

Пазете се! Това са 4-те най-често срещани лъжи във връзката

Няма човек, който да не лъже и е невероятно да не го вършим. Понякога лъжите са нужни, с цел да ни спасят от досадни хора, с цел да не разочароваме някого, който обичаме. За такива неистини споделяме, че са благородни и все пак и с тях не трябва да прекаляваме. Истината е в основата на постоянните взаимоотношения с всички, изключително с интимния ни сътрудник. За какво се лъжем най-често в една връзка?

1. Лъжа за невярност
Най-честите неистини, които двойките си споделят, се отнасят за изневери. Лъжейки за невярност всичко става доста по-лошо. Единият премълчава, с цел да спести на колегата си разочарованието, с цел да избави връзката си/брака си или просто, с цел да избегне абсурда и да не нарушава комфорта във връзката. Какви са опциите? Да кажете истината каквото и да става, да поддържате паралелни връзки, да продължавате да мълчите. Разбира се изневярата може да не е единствено физическа. Понякога изпитваме интерес към трети човек, мислим постоянно за него, споделяме даже в обществени мрежи, само че нямаме срещи или полови прекарвания. Това също е тип машинация по отношение на колегата във връзката.

2. Лъжа за усеща към колегата, страстите в избрана обстановка
Още нещо, за което се лъжем с колегата си във връзката е това дали изпитваме мощни и същински усеща към него, както и когато кажем, че „ всичко е наред “, когато сме изтощени, ядосани на обичания човек, уплашени, тревожни, депресирани. Потискането на възприятията няма да ни помогне, а лъжата за това дали обичаме половинката си също води до проблеми във връзката, както и до тяхното задълбочаване.

3. Лъжа обвързвана със секса
Няма по какъв начин всякога сексът с колегата ни да бъде необикновен, само че когато постоянно се оказва, че не изпитваме наслаждение и премълчаваме това, значи лъжем половинката си. Разбира се, в случай че повдигнем тематиката, споделим желанията си и той/тя не желае да ни чуе, тогава имаме сериозен проблем, който в случай че не се позволи, може да докара до невярност или разлъка. Страхуваме се да споделим, че нещо не е наред в спалнята, с цел да не обидим колегата си, с цел да не понесем и ние рецензия за представянето си.
Най-добрият метод е да намерим секси метод да представим желанията си. Да сме предизвикателни, омайващи, предразполагащи. Така можем да избегнем неудобството от разискването на тази тематика, макар че не би трябвало да има такова.

4. Лъжа за пари
Една от най-честите неистини в една връзка е тази, обвързвана с финансите. Дамите биха могли да скрият за цената на нова покупка или въобще да не разгласят, че е имало такава. Господата обаче не са изключение. Някои крият за покачване на заплатата си, приемане на бонус. Има и неистини, които излагат на сериозен риск връзката, свързани с хазарт, взимане на рискови заеми и т. н.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР