Няма БСП, няма ГЕРБ, няма Патриоти – който е сгазил

...
Няма БСП, няма ГЕРБ, няма Патриоти – който е сгазил
Коментари Харесай

Гечев: Няма БСП, няма ГЕРБ - който е сгазил закона, да носи отговорност

Няма Българска социалистическа партия, няма ГЕРБ, няма Патриоти – който е сгазил закона, би трябвало да носи отговорност. Проблемът в България е, че от високите етажи на властта не се носи отговорност. Хората желаят да видят отмъщение. Това сподели пред бТВ проф. Румен Гечев от Българска социалистическа партия.

По думите му закононарушенията не са по партии и по цветове, а са по избрани хора.

"Когато някой е нарушил закона, не би следвало да има безусловно никакво значение от коя партия е и от кое място е пристигнал ".

Ако обстоятелствата по отношение на кмета на Батак Петър Паунов са правилни, това е възмутително и би трябвало да се реагира бързо и съответно, както и във всички други случаи на търговия с въздействие, на корупция, на която сме очевидци съвсем през ден, сподели проф. Гечев.

„ Ситуацията в България става нетърпима. Корупцията ни е прояла на всички равнища и напълно основателно българинът няма доверие в никого. Съдебната система не си прави работата явно ".

Има закони, доста добре написани, само че не се ползват, счита професорът.

Относно вота на съмнение към държавното управление, който Българска социалистическа партия счита да изиска, проф. Гечев разяснява, че решението на Движение за права и свободи да го поддържа е доста положително.

„ Едва ли ще има някой, който да поддържа корупцията”, сподели той.

Корупцията постоянно се търси при ръководещите и те от ден през ден влизат в корупционни кавги, изключително Министерство на здравеопазването – те ще влязат в върховете на Гинес, там е като Виенско колело, министрите карат по няколко месеца.

Във връзка със Закона за вторичното плячкосване на КТБ – проф. Гечев сподели, че това няма да спре корупционните практики. По думите му ние още не можем да се с вършим с първичното плячкосване и всевъзможен опит нещо да се избави е добре пристигнал.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР