Няма апокалипсис в ритейла, категоричен е Андрю Бъсби – автор,

...
Няма апокалипсис в ритейла, категоричен е Андрю Бъсби – автор,
Коментари Харесай

Лекторите на The Future of Retail: Андрю Бъсби

" Няма апокалипсис в ритейла ", безапелационен е Андрю Бъсби – създател, преподавател и анализатор, класиран измежду 20-те най-популярни и авторитетни персони в промишлеността в влиятелни международни ранглисти.
" Когато ви попитам за най-големия disruptor в търговията през днешния ден, ще кажете, че това е Amazon, нали? Е, тук съм да ви опровергая и да ви покажа, че вие сте най-големият disruptor. Всъщност всички ние. Ние, потребителите, сме най-големият унищожител на съществуващите модели ", счита той. Дори и по този начин обаче, е безусловно непозволено да приказваме за завършек на обичайна търговия и апокалипсис в промишлеността. Това, което се случва, е единствено една голяма смяна, a прекосяването през нея ще е най-лесно тогава, когато разделим хайп и действителност.

Андрю Бъсби идва в България за конференцията The Future of Retail на вестник " Капитал " дружно с партньорката си Жана Бъсби - психолог с ползи в когнитивно-поведенческата просвета, потребителското държание и потребителско прекарване. Андрю е помощник на Forbes и футурист на IBM, основен редактор на списание Retail Technology и член на консултативния съвет на Retail Week. Постоянно издирван като създател и постоянно представен от медиите във Англия. Има над 20-годишна кариера в ритейла, като е заемал управителни позиции в Kingfisher и Superdrug, Arcadia, Debenhams, John Lewis и Argos. Заедно с Жана Бъсби основават Retail Reflections – компания за консултиране и разбори. През 2019 година Анрю Бъсби разгласява новата си книга " Harry was right all along ", която е високо оценена от ритейл промишлеността и ще бъде показана, продавана и подписвана персонално от създателя по време на събитието.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Как той вижда огромните промени в бранша прочетете в изявлението, а повече по тематиката за диктуваната от логиката на психиката на потребителите гражданска война, по която ще приказват дружно с Жана Бъсби, можете да чуете на форума The Future of Retail. Той ще организира на 5.ноември в Sofia Event Center.Q&A
Кои са най-големите промени, които се случиха в ритейла през последните 5 години?
Преодоляването на провокации в бранша продължаваше да бъде съответстващо. Приложимостта и съответността сега са единственият най-силен фактор за всеки бранд в ритейла. Срещу това, несъмнено, стои новият консуматор, който е надалеч по-взискателен и очакващ от всеки път. Посредствеността към този момент не е допустима.
Кои са огромните компликации в тази непрекъсната смяна?
Резултат от нея е надалеч по-ниското равнище на преданост към марките, което значи, че е доста по-трудно вниманието ни да бъде привлечено и арестувано. Ние " кацаме " върху марката за миг, по-късно се приземяваме на друга, след това на друга и така нататък Аз назовавам това " пеперуден консумеризъм ".
Също по този начин обичайните техники на директния маркетинг имат доста лимитирано влияние. Социалните медии се оправят доста по-ефективно и в този момент предизвикването за ритейлърите е да завоюват правото да бъдат част от диалога с потребителите, без да ги отчуждават.
Коя ще бъде идната стъпка в революцията на ритейла, когато приказваме за технологии?
Изкуственият разсъдък (AI) ще бъде интегриран във всички виртуални аспекти от веригата на доставки до изходната й точка. Той е даже в новата четка за зъби Oral B, която твърди, че ни учи по какъв начин да мием зъбите си, а след това и по какъв начин да го вършим по-ефективно. AI ще реализира равнище на хиперперсонализация, за което през днешния ден можем единствено да мечтаем. Ерата на индивидуализацията, в която търговците ще се ангажират с всеки от нас поотделно, не е надалеч.The Future of Retail е новото име на форума Retail in Detail на вестник " Капитал " и списание " Регал ". За своето четиринадесетгодишно битие той се утвърди като най-значимата платформа, която поддържа екосистемата на ритейл бранша в България.

Повече информация за лекторите и програмата можете да видите на уеб страницата на събитието и във фейсбук. Възползвайте се от цената за ранна регистрация до 21 октомври.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР