Няма актове в избирателния процес, които не подлежат на обжалване

...
Няма актове в избирателния процес, които не подлежат на обжалване
Коментари Харесай

Как коментира ГЕРБ връщането за преразглеждане на Изборния кодекс

Няма актове в изборния развой, които не подлежат на обжалване и в това отношение президентът Румен Радев е въведен в подвеждане, съобщи депутатът от ГЕРБ и ръководител на парламентарната правна комисия Данаил Кирилов на конференция по отношение на ветото на президента върху измененията в Изборния кодекс.
 
По думите му президентът очевидно не е слушал опитния си консултант по конституционно право, а млади специалисти от Българска социалистическа партия .

 
Като опит за обезпечаване на спешен излаз и вход за Българска социалистическа партия за Народното събрание дефинира изказването на президента депутатът от ГЕРБ Тома Биков. Вероятно до на следващия ден Българска социалистическа партия ще одобряват предлагането му да се върнат в Народното събрание, добави той.
 
По-рано министър-председателят Бойко Борисов отхвърли да разяснява рецензиите на президента към Изборния кодекс , заявявайки, че не се бърка в политическите решения на политическите водачи, а " когато взимаш непрестанно страната на една партия против друга, се превръщаш в политически водач ".
 Тома Биков, Данаил Кирилов и Александър Ненков дадоха конференция в централата на ГЕРБ БГНЕС-->
Президентът Румен Радев наложи несъгласие върху противоречивите промени в Изборния кодекс и върна законопроекта за ново разглеждане в Народното събрание. Държавният глава прикани Българска социалистическа партия да се върнат в пленарна зала и да вземат участие в новите наново обсъждане и гласоподаване на изборния законопроект.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР