Няма абсолютно нищо вярно в това, че съм счупил пръстите

...
Няма абсолютно нищо вярно в това, че съм счупил пръстите
Коментари Харесай

Недко: Никога не съм бил Тита

" Няма безусловно нищо правилно в това, че съм счупил пръстите на Тита! "

Това съобщи ММА боеца Недко Николов, написа Хотнюз. Здравенякът удостовери, че връзката сред него и певицата към този момент е завършила, само че в никакъв случай не си е разрешавал да ѝ протяга ръка физически, каквато информация се появи около раздялата им. Христина Христова, както е същинското име на 23-годишната изпълнителка, даже сподели фотография, на която се вижда по какъв начин пръстите на лявата ѝ ръка са бинтовани. Оказва се, че тя е имала напълно различен случай, който няма нищо общо с Недко.

" Няма безусловно никаква истина в тези информации, че съм пребивал Тита. Имам чатове и кореспонденции с нея, в които тя ми дава обещание, че ще качи опровергаване на това. Написала ми е, че ще разгласи, че нямам нищо общо. Казвам й: " Хриси, аз не те карам да лъжеш, а да напишеш каква е истината ". Не знам заради каква причина досега не го е направила. Аз към този момент съм прекратил всевъзможен контакт с нея, спрял съм да я диря ", обясни 29-годишният Недко само пред " България през днешния ден "

" Тя е имала някакъв случай, при който сама си е счупила не пръстите, а два от ноктите. Някъде ги е пресрещнала. Това, че тя се е снимала с превързани пръсти, не знам по какъв начин тъкмо удостоверява, че аз съм ѝ ги счупил. Понеже наподобявам малко като неприятно момче с татуси и брада, хората очевидно са решили, че в действителност съм я наранил. Нямам визия от кое място идва тази неистина! Силно се надявам информацията да не е тръгнала от нея. Бил съм с Хриси 2 години и не желая да се караме, нито да се излагаме пред хората. С нея не сме се виждали от 40 дни към този момент. Просто я помолих да направи това опровергаване вместо мен ", разяснява известният състезател.

Роденият в град Ахелой Недко Николов има куп триумфи в бойните спортове, само че споделя, че към този момент е прекратил дейната си кариера и не се бие на кръга. Татуираният мусколяга не крие, че с Тита са разграничени и връзката им е дефинитивно завършила. Двамата даже към този момент не си приказват, само че каква е повода за раздялата Недко не споделя.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР