Няма абсолютна никаква случайност във факта, че Пейдж Спиранак е

...
Няма абсолютна никаква случайност във факта, че Пейдж Спиранак е
Коментари Харесай

Пейдж Спиранак, най-често задаваните въпроси и естествени ли са ѝ гърдите

Няма безспорна никаква случайност във обстоятелството, че Пейдж Спиранак е считана за една от най-секси състезателките по голф. Просто всеки, който е виждал нейни фотоси, знае защо приказваме.

И тъй като сега за голф няма по какъв начин да се приказва, тъй като и в голфа нищо не се случва, един влог на Спиранак от края на предходната година поотупа праха от миналите месеци и взе, че доби огромна известност.

В него американката приказва за това, което най-вече вълнува хората - пречат ли ѝ гърдите, до момента в който играе голф, и какви сутиени употребява. Разбира се, състезателката дава отговор и на други постоянно задавани въпроси.

Отново няма никаква изненада и кой е измежду тях, а точно дали гърдите са ѝ естествени.

По този въпрос Пейдж Спиранак споделя, че не се е подлагала на интервенции за увеличаване на бюста, тъй че всичко, което виждаме, е същинско.

Спиранак се гордее с тялото си и с метода, по който наподобява. Признава, че това се дължи на обстоятелството, че тренира интензивно във фитнеса и внимава с какво се храни.

Колкото до голфа, 27-годишната Пейдж Спиранак счита, че бюстът (размер 34DD) не ѝ пречи, даже ѝ оказва помощ при заемането на вярната стойка, написа New York Post.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР