Някой трябва да поеме отговорност. Това каза главният прокурор Иван

...
Някой трябва да поеме отговорност. Това каза главният прокурор Иван
Коментари Харесай

Иван Гешев за войната по пътищата: Някой трябва да поеме отговорност

Някой би трябвало да поеме отговорност. Това сподели основният прокурор Иван Гешев по отношение на войната по пътищата пред публицисти, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

" Българската прокуратура поддръжка жителите, които най-сетне желаят от българската страна това, което тя им дължи. Тя им дължи правдивост, да не се убиват българи по пътищата и да умират повече българи от колкото във войната в Украйна. Тя им дължи да не убиват техните деца. За мен това е позитивно събитие, тъй като задачата е да бъдат избавени нашите деца и българските жители ", съобщи той.

По думите му най-сетне стартират наченки на организация за това да завърши тази война по пътищата. Главният прокурор акцентира, че страната е безучастна към убийството на български жители и деца по пътищата, тъй като не съставлява интерес.

" Не съставлява интерес за българските партии, които приказват за правосъдна промяна, тъй като те схващат под правосъдна промяна преодоляването на прокуратурата и потреблението й за политически цели. Българската прокуратура ще направи всичко, с цел да има правдивост. Ние чуваме жителите. Ще подкрепим в техните обективни претенции. Надяваме се на водачество. Някой би трябвало да застане отпред, тъй като в противоположен случай ще има групова безнаказаност ", обърна внимание Гешев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР