Някой смени профилната снимка на изчезналата Ивана от Дупница. За

...
Някой смени профилната снимка на изчезналата Ивана от Дупница. За
Коментари Харесай

Мистерията с изчезналата Ивана се заплита!

Някой смени профилната фотография на изчезналата Ивана от Дупница. За това сигнализират членове на основаната във Фейсбук група, сплотяваща напъните на доброволците при търсенето на 17-годишното момиче.

Там се твърди, че преди към 2 часа фотографията в профила на Ивана във  Facebook е заменена. Някои от хората са подали и сигнали в Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи.  От полицията оповестиха, че експерти ревизират кой е направил смяната.

Членовете на групата се питат, кой е сменил профилната фотография? Те изричат догатки, че това може да е самата Ивана, някой човек с нея, нейните родители или даже служителите на реда.

Стана ясно, че Ивана има профил и в Instagram, където фотографията й също е заменена. Има и регистрация в Tik Tok.

Някои от коментиращите показват, че фотосите се синхронизират автоматизирано, а други пишат, че обстановката е много странна.

Издирването на 17-годишното момиче продължава и сега.

До 17 часа през днешния ден са обходени към 600 декара регион към Дупница, в това число крайпътни дерета и места, на които Ивана би могла да се скрие. Повече от 150 служители на реда, както и горски вземат участие в издирването. Съставен е и спешен щаб, който от на следващия ден ще се заеме с по-добрата организация на търсенето.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР