Някой ще каже, защо да карам една и съща кола

...
Някой ще каже, защо да карам една и съща кола
Коментари Харесай

Трите най-надеждни масови автомобила за всички времена

Някой ще каже, за какво да карам една и съща кола толкоз дълго време - скучно е. Но даже и да е по този начин, то не е зле да знаете, че автомобилът ви е един от най-надеждните. Има доста ранглисти по тематиката, само че с годините три от всеобщите модели преобладават над всички във връзка с издръжливост и надеждност.
1. Mercedes-Benz W124 `Трите

Първата позиция е за небезизвестният Mercedes W124 и не е пресилено да кажем, че Mercedes-Benz W124 е именит автомобил. Мина доста време от лансирането на тези коли, само че по пътищата, както у нас, по този начин и в Европа към момента се движат такива коли, освен това в много от тях в безупречно положение и без доста съществени поправки.
2.Toyota RAV4 `Трите

За страдание колата от първото потомство, за която приказваме, сходно на Mercedes-а, към този момент не се създава, а сегашните генерации, въпреки и много здрави, отстъпват по надеждност на първородния RAV4. Това е кросоувър, който се отличава с невероятна надеждност и устойчивост. По пътищата още се движат именити RAV4-ки, както и гореспоменатия W124. Последните генерации на кросоувъра също се славят с надеждност, само че най-здраво е първото потомство.

3. Honda CR-V `Трите

При изискванията на навременно обслужване и потребление на маркови масла CR-V-тата служат правилно и са не по-малко здрави отот директния си съперник RAV4. Най-добрите екземпляри са тези, създадени в Япония, по-конкретно първо и второ потомство на модела. Дори триста хиляди километра пробег не са нищо за този " японец ", като с изключение на мотора, със издръжливост се славят и окачването, и останалите помощни възли и елементи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР