Някой предпочитат да са на приятна сянка и да усещат

...
Някой предпочитат да са на приятна сянка и да усещат
Коментари Харесай

От МАГАМА: Грижи за удълженията за коса през лятото!

Някой избират да са на приятна сянка и да усещат морския бриз върху кожата си! Както и да обичате да прекарвате почивката си то наложително би трябвало да помислите за повече грижа за удължената си коса!

Като експерти в удължаването на коса ние от салон Магама ще ви дадем няколко съществени правила, които в случай че ги следвате ще запазите своите красиви снадки здрави, с неповторим цвят и доста искра!

Тресите на плажа

Когато имате снадки на треси имайте в поради дали те е могат да са преносимо сложени с закопчалки за летния интервал! Така може да се радвате на божествена коса когато сте на разходка или през целия ден, а на плажа да ги свалите и да не се притеснявате за удължената си коса!



Когато сте на плажа или във водата ви съветваме да не ги поставяте! Така ще запазите техния хубав външен тип без да е нарушена структурата на косъма!

Ако те са сложени непрекъснато със зашиване или капси то имайте в поради, когато сте на плажа, косата би трябвало да е прибрана на опашка или сплетена на рибена кост и да избягвате да ги потапяте в солена или хлорирана вода! Задължително е след излизане от водата да изплакнете косата с чиста вода!

Тази превантивна мярка важи и за всички останали снадки сложени с кератин, капси или стикери!

Предпазвайте косата от нездравословните UV лъчи

За да запазите хубостта на удължената си коса за по-дълго време то е добре преди да излезете на слънце да нанесете слънцезащитен спрей или флуд по дължината на косата! Така образувалият се предпазен филм ще защищити косата от загубата на по този начин значимия за нейната хубост кератин, ще предотврати избледняването на цвета или помътняването на русите тонове!

Тъмнокосите дами е добре да нанасят по дължините на косата по 1-2 помпи! Русокоските могат да употребяват богатото, което обезпечава хидратация на косъма и предотвратяване от нездравословните UV лъчи.

Забранено за русокоските

Момичета в случай че имате сложени снадки за коса с капси то имайте в поради под никаква форма да не ги потапяте в хлорирана или солена вода! Окисляването на капсите може да докара до смяна на цвета на косата наоколо до самата взаимозависимост с естествения косъм. При русите коси може да се получат по този начин наречените ръждиви петна, или косъма да стартира да зеленее.

За да избегнете всички тези неприятни моменти, следвайте нашите рекомендации за грижа за удължената коса със специфични артикули за слънчева отбрана.

Не забравяйте, че удължената коса изисква малко по-специфични грижи, в допълнение поддържане и лечения за повече искра!

Особено през летния интервал загубата на кератин в косъма е доста по-голяма заради непрестанното нагряване на косъма, косата става порьозна и по този начин губи от неустоимия си искра!

В салон Магама ние предлагаме на всички наши клиентки терапия СТУДЕН ботокс, с която попълняме по този начин значимите неналичия в косъма, цвета става доста по-наситен, а мекотата и блясъка на удълженията са неповторими!

https://youtube.com/shorts/mz_4j0F4OTY?feature=share

Грижим се за вашата хубост всекидневно, без значение дали сте на отмора или в работен график! Посрещаме с вас всички значими моменти и знаем, че във всеки случай най-важното е здравето на вашата коса!

Посетете ни в салона ни на морето – гр. Черноморец, комплекс Flores Gardan, Victoria SPA, 0879900770

или в София, ул. Дамян Груев 46, 0898777740

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР