Някой подлага под съмнение ролята на ПП-ДБ в изборния процес?:

...
Някой подлага под съмнение ролята на ПП-ДБ в изборния процес?:
Коментари Харесай

Някой подлага под съмнение ролята на ПП-ДБ в изборния процес?: Ваня Григорова изригна, съобщавайки за изчезнали флашки с изборни резултати…

Някой подлага под подозрение ролята на ПП-ДБ в изборния развой?: Ваня Григорова изригна, съобщавайки за изчезнали флашки с изборни резултати… Това направи тя в собствен пост, обвързван с присъединяване ѝ в телевизионно предаване.
SafeNews разгласява поста на Ваня Григорова без редакторска интервенция:
Те сами си споделят „ като цяло най-малко ще вършим локалните избори с наше Министерство на вътрешните работи “. Има потвърдени операции и изчезнали флашки с изборни резултати. Но някой подлага под подозрение ролята на ПП-ДБ в изборния развой? Хайде по-сериозно, в случай че може.
Григорова напомня с сходни думи собствен по-ранен пост:
Струва ми се, че имаме общоприет проблем, когато при потвърдени изборни нарушавания се оневиняват ръководещите, които провеждат изборите. Напомням единствено една имитация от изтеклия запис от заседание на Продължаваме промяната: „ като цяло най-малко ще вършим локалните избори с наше Министерство на вътрешните работи “ Безумно е някой изобщо да се пробва да подлага под въпрос ролята на ръководещите при организацията и честността на изборния развой. Който потвърдено беше злепоставен.
Под поста има мнения:

 

Ваня към този момент е потвърден, умел войник! Ако не беше по този начин, нямаше да завоюва, тъй като тя завоюва, последните кандидат-кметски избори, за което към този момент се появяват доказателства. Това сподели и събитието, че нито един неин противник не се престраши да се яви на обществен дебат с нея! До последно, треперейки, гледаха да я заобикалят по студията!

……………………

Е по какъв начин в случай че ръководещите не провеждат изборите, тогава при рухване на властта имаме служебно държавно управление, което е точно и само да провежда избори.

 

Още вести четете в секция Коментари

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР