Някой от вас си спомнят, а други със сигурност са

...
Някой от вас си спомнят, а други със сигурност са
Коментари Харесай

Тежката съдба на една силна жена: Златка Димитрова проговори за детството и лишенията

Някой от вас си спомнят, а други сигурно са слушали разкази от близки за това какво е било през 90-те години. Сред хората, които са претърпели рецесиите, е и плеймейтката Златка Димитрова, която в обява в Instagram описа за детството си. 

" Вероятно доста от вас не знаят, че съм израснала в фамилията без огромни благоприятни условия. Не за всяка Коледа съм получавала подарък в блестяща опаковка. Но какъвто и да е бил той - непретенциозен или не, постоянно ми е бил поднасян с обич ", спомня си Златка. Именно за това тя реши да подари една от роклите си на някоя дама, която има потребност от нея. Защото за нея най-големият подарък е просто да направи другите щастливи.

Виж още: Уау! Лидия се пусна по долни дрехи от спалнята и впечатли с фитнес извивки

Родителите на Златка са от Бургас. За майка ѝ се знае, че е учителка в бургаско учебно заведение. Твърди се, че фамилията има магазин на къмпинг " Каваците " и от там припечелва през лятото. 

Иначе в персонален проект Златка продължава да е все по този начин влюбена. Преди часове тя се похвали с хубав букет от рози, очевидно от новия човек в живота ѝ. " In Love ", просто написа тя под фотографията.

Виж още: Парти като за последно: Симона взриви нощен клуб, певицата изненада и с нова визия 

А за новия мъж в живота на Златка не се знае доста. След раздялата си с Кирил Тенев плеймейтката се зарече да не споделя повече персоналния си живота обществено. Та към този момент се знае единствено, че той е по-висок от нея и че рядко се усмихва. 

Изображение: https://www.instagram.com/zlatka_dimitrova_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР