Някой неправомерно е взел контрола на профила ми в платформата

...
Някой неправомерно е взел контрола на профила ми в платформата
Коментари Харесай

Хакнат профил на Ивелин Михайлов от Величие призова за подкрепа на кабинет на ГЕРБ

" Някой непозволено е взел контрола на профила ми в платформата Х и е написал лъжовно изказване от моя страна. Това е още едно доказателство за непочтеността на системата в България и усилва моите сили за битка с тях. Вярвам, че съглашение с дявола в този миг не може да има ". Това написа Ивелин Михайлов от " Величие " в профила си във Фейсбук във връзка появилата се на страницата му в Х обява, в която той приканва депутатите от партията да поддържат държавното управление на ГЕРБ. 



" Въпреки че съм единствено елементарен член на партията, ще препоръчам на депутатите от “Величие ” да поддържат кабинета, препоръчан от Росен Желязков и ГЕРБ. Моментът е подобен, че би трябвало национално обединяване. “Величие ” към този момент ръководи с ГЕРБ във Ветрино, най-красивата, богата и просперираща община в България, където се завърнаха хиляди българи от чужбина. Няма причина да не можем да реализираме същото и за цяла България ", гласи поста в Х, за който Михайлов твърди, че не е писан от него.

Въпреки че съм единствено елементарен член на партията, ще препоръчам на депутатите от “Величие ” да поддържат кабинета, препоръчан от Росен Желязков и ГЕРБ.

Моментът е подобен, че би трябвало национално обединяване. “Величие ” към този момент ръководи с ГЕРБ във Ветрино, най-красивата, богата и…
— Ivelin Mihaylov (@IvelinMihaylov)
Снимка: Ивелин Михайлов / Facebook
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР