Някой иска да вземе държавата на концесия, решението за това

...
Някой иска да вземе държавата на концесия, решението за това
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Някой иска да вземе държавата на концесия 


Някой желае да вземе страната на концесия, решението за това по какъв начин ще се излезе от тази обстановка носят парламентарно показаните партии, това е тяхната отговорност пред българските жители, означи служебният министър председател Гълъб Донев в предаването „ Събуди се “ по Нова телевизия. Според него никой няма интерес да няма постоянно държавното управление, определено от Народното събрание.


Гълъб Донев означи още, че въпросът с връчването на мандатите не значи през избран интервал от време мандатите да бъдат връчени и по-късно да се връщат папки. С връщането на мандата стартира противоположното преброяване, това не е отговорност единствено на мандатоносителя, президентът носи отговорност пред българските жители, когато връчва мандат, сподели министър председателят.

Според него кабинет на ротационен принцип е иновация, а в Конституцията няма планувана такава опция.

„ В момента българското държавно управление работи на цялостни обороти – енергийната сфера, ниските цена на природния газ и електрическата енергия, уверих жителите, че няма да са на мрачно и на студено тази зима и това се получи. Постигнахме най-много успокоение за българските жители и за бизнеса “, уточни Гълъб Донев. Пенсиите за юни месец ще бъдат изплатени по проект и на време, увери той в коментар за бюджета.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР