Някой иска да подмени генфонда. Аз съм градил храма на

...
Някой иска да подмени генфонда. Аз съм градил храма на
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Не ме искат на конгреса и ме изключват от партията. Нинова назначи за шеф на кабинета провален седесар

Някой желае да подмени генфонда. Аз съм градил храма на Българска социалистическа партия и в този момент някой ми бие ключа. Но аз отново ще запалвам свещи, сподели още Добрев пред bTV.

Явните претекстове за изключване са, че надали не компрометирам Българска социалистическа партия. В всеобща партия, когато се приказва против водача, приказваш против партия. Изключен съм, тъй като съм споделил, че работните групи са музейни експонати. И тъй като съм споделил, че би трябвало да участваме в ръководството, без да имаме министри. И трето - тъй като съм провел митинги пред Българска социалистическа партия, уточни той.

Неофициалният претекст за изключването ми е, че това управление не ме желае на конгреса. А 9000 симпатизират на Киро, добави той.

Основното е, че не желаят да вземам участие в този конгрес. 99,9 % съм сигурен, че ще се вземе решение Нинова да остане да довърши мандата. И това ще е, до момента в който паднем под 4%., сподели още той.

Ако бях непосредствен до ГЕРБ, щеше ли да вземем четири-пет регионални града. Щеше ли да позволен Радев за президент. Щеше ли Нинова да ме търпи четири години. Това са легенди или митове на хората към Нинова. Аз, моето семейство и обкръжението ми не се занимава с публични поръчки и не сме печелили публични поръчки. Не мога да опетнявам името на моя татко. Проверете, това е видно от всякакви източници, вижте..., изясни той.

Някой искаше да провали втория мандат на Радев. Нинова бойкотира втория мандат на Радев. Но беше изработен байпас и работата не стана, разкри Добрев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР