Някой хора казват шеговита, че майката не е човек -

...
Някой хора казват шеговита, че майката не е човек -
Коментари Харесай

Няколко стъпки за задравяване на връзката баща-дете

Някой хора споделят шеговита, че майката не е човек - тя е майка. Може по едно и също време да написа домашни, да работи от у дома, да подготви обяда, да си направи косата.
А къде е мястото на бащата? Ето няколко стъпки, с които връзката баща-дете да бъде заздравена. Ходете на доктор дружно по време на бременността Достатъчно е просто да държите ръката на брачната половинка си и да не задавате непотребни въпроси. Самото ви наличие по време на прегледа ще успокои бъдещата майка и ще направи положително усещане на екипа. Мъжете, които се интересуват и осведомят преди детето да се е появило, са в пъти по-уверени и спокойни при появяването на бебето.

 Пригответе се за общи занимания Да четете безшумно на детето, да му пеете или просто да го гушнете и да му дадете играчка, непокътната от вашето детство - това е безценнен момент. Когато детето порасне, можете да гледате дружно анимация, да танцувате или просто да покарате колело в парка. Направете си виртуален дневник Сладки фотоси с бременна мама, дребни детски обувчици, първият отсечен кичур коса, първата рисунка. Можете да извършите виртуален дневник, в който да описвате и да снимате значими моменти от живота на детето. Първото паднало зъбче или ожулено коляно - пуснете го на тв приемника у дома и вижте по какъв начин всички ще се ухилен.

 Оформяйте усет към естетиката Ако не подарявате цветя без мотив, и вашият наследник няма да го прави. Ако не отваряте вратата на жена си или не й помогнете с тежките покупки - няма по какъв начин да очаквате вашият правоприемник да бъде по-различен. Кое е положително и кое неприятно, кое е красиво и кое - не. Сега е моментът да посеете семената на естетическото, с цел да оформите характера на детето си вярно.
Пейте, пейте, пейте Който пее - зло не мисли. Дори и да е подправено, значимото е да е от сърце. В началото пейте безшумно и нежно на дребното дребосъче, след това направете дует, а за какво не и трио. Важното е да се забавлявате.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР