Някой ден тя ще ни напусне и повече от всичко

...
Някой ден тя ще ни напусне и повече от всичко
Коментари Харесай

Думите, които разбиват сърцето на майка ви

Някой ден тя ще ни напусне и повече от всичко ще съжаляваме, че не сме имали време да я помолим за амнистия за такива думи.

Времето е безмилостно и рано или късно лишава от нас най-близките, а измежду тях и най-скъпият човек – майката. Тя е единственият човек в света, най-специалният човек, тъй като ни е дал живот, отгледала ни е и обръща внимание на цената на личните ни години.

Да, по този начин вършат всички същински майки, само че приносът за нашето развиване и живот не може да се съпостави с нищо. Тя е до леглото, когато сме заболели, тя е на прозореца, когато не се прибираме без предизвестие, тя е най-щастлива във всичките ни житейски победи!

И ние … рядко споделяме тривиални нежни думи, с които демонстрираме, че я обичаме, че тя е най-необходимата и най-прекрасната. Помислете за това.

В живота има нещо, а ние от време на време сме прекомерно жестоки, когато можем да хвърлим жестока фраза към нея, да я нараним до сълзи, написа dunavmost.com. Някой ден тя ще ни напусне и повече от всичко ще съжаляваме, че не сме имали време да я помолим за амнистия за такива думи.

1. „ Нямам време “

Майка ви ви е носила в утробата си 9 месеца, не е спала през нощта, когато сте били бебе, работила е на две работни места, с цел да заплаща за вашия преподавател по британски … Станала съм рано сутринта, а вечерта подготвих яхния и затворих буркани с кисели краставички, макар че желаех да си легна и… напряко загивам. Е, или просто не говорете с никого. Тя постоянно слуша историите ви, съжалява ви, стопля ви с обич и … в никакъв случай не дава отговор на молбата ви с фразата: “Нямам време ”.

2. „ Мразя те ”

И тя те обича. Въпреки всичко. Който и да сте: сполучлив предприемач, липсващ месеци по служебни пътувания, непретенциозен служител или просто цялостен загубеняк, който моли пенсионираните си родители за помощ.

3. “Няма да го хапвам! ”

Е, изправете се и се подгответе (себе си)! За да подготви тази скромна вечеря, мама е стояла на печката няколко часа. Не ви харесва? Опитайте още един път ще стане по-добре?!

4. “Ти ме възпита по този начин ”

Може би мама е позволила неточности в своето образование (наказвала е прекомерно строго, не обръщала задоволително внимание), само че откровено се опитвала да ви направи Човек с капитал „ Ч “. И защото разбирате, че имате дефекти, нищо не ви пречи да работите върху себе си.

5. “Никога не си обичала татко ми ”

Ако не е обичала, няма да ви роди …

6. „ Баща ми постъпи вярно, като те изостави “

Това е най-лошото нещо, което може да се каже на жена. Веднъж майка ви е срещнала татко ви и го е обичала доста. Толкова доста, че желала дете от него. Тогава сте се родили като плод на тяхната обич. И двамата родители са допускали неточности. Когато татко ви е напуснал майка ви, тя е страдала доста, само че тя се е старала да не го демонстрира. И нощем е плакала тиха на възглавницата си. И може би още плаче …

7. “Все още не разбираш ”

А в случай че е по този начин? Майка ви постоянно се пробва да ви разбере, а от време на време и да откри опрощение.

8. „ Четеш прекомерно малко “

– Знаеш ли какъв брой реклами четах, с цел да намеря този дребен апартамент, който ти беше толкоз комфортен от доста години? И какъв брой предписания чета, с цел да стане вкусно … “

9. „ Не си образована. Дори висше обучение нямаш. Не струваш! ”

Но майка ви е минала през такова учебно заведение на живота, за което в никакъв случай не сте мечтали! И, апропо, разкрила е своя “необразован ” метод да печели пари за брилянтното ви обучение.

10. “Съжалявам, няма да дойда за рождения ти ден / Нова година / 8 март … ”

Всяка майка е шокирана, когато най-сетне осъзнава, че обичаното й дете е станало много възрастно. През последните 20 години (а от време на време и повече!), Всичките й мисли са били единствено за вас. Как се справяте, по какъв начин живеете.. Постепенно майките се учат да се грижат за себе си единствено отначало, само че те към момента чакат вашето идване с необикновен боязън и неспокойствие.

11. „ Не се обадих, тъй като бях доста заета “

И майка ми беше болна, самотна, едвам ѝ достигнала пенсията и взела пари от съседката си за трети път този месец …

12. “Ти не ми даде задоволително обич ”

Обича ви по най-хубавия метода на който е способна … Може би не толкоз, колкото желаете, само че с цялото си сърце …

13. „ Изглеждаш доста зле “

Мама е, преди всичко жена, и по тази причина рецензиите за външния тип са доста мъчителни. И може би тя не посещава СПА просто тъй като няма задоволително пари за това?

14. “Ще отида на отмора на море, а няма да мога да те видя ”

Жалко е, тъй като тя е изключително самотна в този момент и желае да я посетите за няколко дни в миг, когато стаите се изпълнят със смях, цялото семейство седи на масата …

15. “Ти унищожи живота ми. Ти не си ми майка ”
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР