Някой да желае малко баланс в живота си? На практика

...
Някой да желае малко баланс в живота си? На практика
Коментари Харесай

Сезонът на Везните внася баланс и хармония в отношенията ни: какво да очаква всяка зодия

Някой да желае малко баланс в живота си? На процедура е същинско факсимиле да одобряваме Везните като знак на салдото, само че дано бъдем реалисти – всички бихме могли да се възползваме от него тъкмо в този момент!

На 22 септември стартира сезонът на Везните. През идващия месец сме предизвикани да стартираме да балансираме мощните си страни с провокациите си. Нашите стремежи с нашите отговорности. Нашите стремежи за автономия с нашето предпочитание за връзка. Нашата потребност от дом с нашата потребност от завършения.

Всеки един от нас има конкуриращи се и противоречащи си стремежи, а сезонът на Везните желае да се измъкнем от задънената улица и да намерим баланс.

Този месец също може да запомните, че сполучлив диалог или обстановка, повлияни от Везните, не всеки път значи безропотно единодушие – това е схващане. Везните ни учат, че от време на време хората просто желаят да бъдат чути и разбрани. Ако променим метода, по който се отнасяме към другите, ще реализираме резултатите, които желаеме. Нека намерите доста баланс през този сезон на Везните!

Ето какво да очаквате от интервала съгласно зодията си:
 Какво да чака всяка зодия от сезона на Везните  Какво да чака всяка зодия от сезона на Везните  Какво да чака всяка зодия от сезона на Везните  Какво да чака всяка зодия от сезона на Везните
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР