Няколко тежко пострадали автомобила видя репортер на Фрог на ул.

...
Няколко тежко пострадали автомобила видя репортер на Фрог на ул.
Коментари Харесай

Фрогоко: Потрошени автомобили будят съмнения за застрахователни схеми

Няколко тежко потърпевши автомобила видя кореспондент на Фрог на ул. „ Луи Айер “ в София. Оказа се, че потърпевшите коли са видян и от други жители, само че към момента няма информация за случая от органите на реда. При типа на такива произшествия, все по-често се появяват подозрения за застрахователни измами, вместо за недобросъвестни или нетрезви водачи.
Репортер на Фрог снима голям брой потърпевши коли, паркирани на ул. „ Луи Айер “ в София. От фрагментите, се виждат изпочупени брони, фарове и предници на няколко автомобила, които наподобява са били паркирани пред жилищна постройка на улицата.

В момента на мястото няма органи на реда или хора, които да разчистват или разказват вредите. Вероятно конфликтът е станал през нощта в събота против неделя. Минувачи по улицата разясняват, че това надали може да е следващия случай на недобросъвестно шофиране, а по-скоро е направено преднамерено.

По-вероятно е случаят в действителност да не е инцидентен. Все по-често, поради компенсации от застрахователи, съзнателно се инсценират произшествия, коемнтира притежател на близо паркирал автомобил. За да получи някой огромна застраховка, пострадват дружно с него нищо неподозиращи притежатели на коли, спрели наоколо до набелязаната кола. Често пъти причинителят, който даже е взел пари, с цел да блъсне „ инцидентно “ избран автомобил, остава незнаен. Преди дни имаше сходен случай, когато двама младежи потрошиха 16 коли в автокъща в Шумен.

Може да видите и малко видео, снимано от минувач по улицата, което открихме във Facebook.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР