Няколко споразумения за сътрудничество бяха подписани от представители на област

...
Няколко споразумения за сътрудничество бяха подписани от представители на област
Коментари Харесай

Бондарский район и град Сунгурларе подписаха споразумения за сътрудничество

Няколко съглашения за съдействие бяха подписани от представители на област Тамбов и България. Това се случи по време на визитата на делегация от България в област Тамбов през юли 2019 година

По време на разговора участниците в срещата разискаха въпроси на бизнеса, комерсиалните връзки и привличането на вложения, взаимни културни планове. Страните засегнаха вероятностите за плануваното съдействие на кръгла маса с присъединяване на представители на бизнеса, държавното управление, просветителните, спортните и културните организации.

За задачите на по-нататъшното съдействие през днешния ден бяха подписани няколко съглашения за съдействие на област Бондар с българския град Сунгурларе, с Индустриалния център на Република България в Москва и с община Сунгурларе - България.

Документите допускат разширение на комерсиалните, икономическите, научните, техническите, културните и други връзки, в това число посредством привличане на дребен и междинен бизнес към двустранно съдействие. " Интересуваме се да установим другарски интернационалните връзки сред нашите общини и чакаме, че такива контакти ще допринесат за развиването на цялостни взаимоотношения на по-високо равнище. ", разясниха участниците в срещата.

Търговията сред област Тамбов и България нараства. " Вярно е, че в този момент имаме превес на вноса, до момента в който област Тамбов за първи път от доста години стартира да изнася повече артикули, в сравнение с внася. Затова се надяваме този другарски контакт да прерасне в дълготрайни взаимноизгодни стопански връзки ", разяснява Александър Ганов, първи вице - губернатор.

Българската делегация взе присъединяване в четвъртия търговско-занаятчийски панаир „ Бондарский карусел ", който е отдаден на възраждането на античните занаяти: готварството и грънчарството. " Това е изключително забавно за гостите от Сунгурларе, известни със своята винарска промишленост ", сподели кметът на града Васил Панделиев.

Представители на България посетиха област Тамбов като върнаха жеста на делегацията на Бондарский регион, която беше на работно посещаване в Сунгурларе преди месец.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР