Няколко седмици през май 1940 г., които обръщат съдбата на

...
Няколко седмици през май 1940 г., които обръщат съдбата на
Коментари Харесай

От днес играта "Най-мрачният час" е във второто си ниво

Няколко седмици през май 1940 година, които обръщат ориста на Европа за по-добро - два кино лентата от миналата 2017 година са отдадени на тях. Докато " Дюнкерк " на Кристофър Нолан споделя за евакуацията на английските бойци от френското крайбрежие, " Най-мрачният час " демонстрира какво се случва зад стените на английския парламент, където Уинстън Чърчил измисля интервенцията и би трябвало да убеди британците да се изправят сами против нацистите.

И двата кино лентата се състезават за " Оскар " за най-хубав филм, а " Дневник " предлага на читателите си шанса да завоюват 10 двойни предложения за " Най-мрачният час " с новата си киноигра. От през днешния ден тя към този момент е във второто си равнище - " Зад кадър ".

За да участвате в томболата на 4 февруари не е належащо да сте дали отговор и на двата въпроса, само че два правилни отговора усилват възможностите за премия. Повече за кино лентата може да четете в специфичната метатема на " Дневник ", не забравяйте и разпоредбите и изискванията за присъединяване в играта.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Най-мрачният час (7)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР