Няколко са нещата, които отличават Burberry от всички останали модни

...
Няколко са нещата, които отличават Burberry от всички останали модни
Коментари Харесай

Наоми Кембъл облечена в мъх

Няколко са нещата, които отличават Burberry от всички останали фешън марки. Първо е присъщото им каре, което можем да забележим върху шлифери, шалове и чорапогащници до дизайна на бутилките им с парфюм.
 Фарел Уилямс и
Токи, ресни и кожи - Дивият запад съгласно Фарел Уилямс и Louis Vuitton

Новата сбирка за Louis Vuitton

Второто е акцентът върху връхните облекла, които би трябвало да комфортни и подобаващи за времето на Острова, само че също по този начин да не губят аристократичната си грациозност. Третото е точно съсредоточаването върху времето - тази по този начин британска тематика.

Всички тези детайли намират място в сбирката за сезон есен-зима 2024 година на Burberry, която видяхме преди ден в Лондон. Артистичният шеф на марката Даниел Лий имаше нелеката задача да върне стилната къща към корените с вярата да промени притеснителния спад в продажбите от последния сезон.
 Снимка 654424

В тъмна и особено издигната за дефилето гигантска палатка посред парка " Виктория " той се опита да пресъздаде точно атмосферата на вечер измежду природата на Англия - даже подът наподобяваше мъх.
 Снимка 654422

Така типичните за Burberry тренчкоти в бежово, маслено зелено, кремаво и в каре бяха акцентът на сбирката. Кожени якета, блейзъри и вълнени палта в същата приглушена гама допълваха предложенията на Лий за това какво да облечем през студените месеци.
 Снимка 654421

Високи ботуши с тъпи бомбета, пера по края на ръкавите и няколко сатенени ризи пък добавяха по-софистицирана нотка на сбирката. Но никой не не помни, че е измежду природата - даже вечерната рокля на Наоми Кембъл (на заглавната снимка) изглеждаше като че ли е изплетена от мъх.
 Снимка 654423

Сред гостите на дефилето на Даниел Лий и бяха Кара и Попи Делевин, лейди Амелия Уиндзор, новото гадже на Дуа Липа Калъм Търнър, Лили Алън, Лила Мос,.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР