Няколко руски области бяха атакувани днес от украински дронове и

...
Няколко руски области бяха атакувани днес от украински дронове и
Коментари Харесай

Няколко руски области са атакувани днес от украински дронове и снаряди

Няколко съветски области бяха атакувани през днешния ден от украински дронове и снаряди, при което бяха ранени трима души, а летище трябваше да отклони полетите си, оповестиха съветските управляващи, представени от Франс прес.

От началото на украинското контранастъпление през юни съветските управляващи упрекват силите на Киев в съвсем ежедневни офанзиви с дронове и снаряди по цивилен обекти.

" Тази заран украинските сили нападнаха със снаряди квартала с пазара в центъра на Шебекино ", заяви губернаторът на граничещата с Украйна Белгородска област Вячеслав Гладков. Той сподели, че при нападението са били ранени трима души, в това число жена, получила рана от осколка във врата.

Губернаторът на Брянска област, която също граничи с Украйна, заяви за артилерийска офанзива, предизвикала вреди, само че без потърпевши.

Смоленска област, западно от Москва, заяви за пет свалени украински безпилотни самолета, а Краснодарският завършек на брега на Черно море - за един. В резултат на офанзива близкото летище в Сочи е трябвало краткотрайно да пренасочи някои полети към други летища.

Кримският мост, който свързва анексирания полуостров с континентална Русия, също беше затворен за малко тази заран, без да се показва причина.

Източник:БТА

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР