Няколко ремонта по столични улици и булеварди стартират от днес.

...
Няколко ремонта по столични улици и булеварди стартират от днес.
Коментари Харесай

Ремонти променят движението в София от днес

Няколко ремонта по столични улици и булеварди започват от през днешния ден. Ще се работи по бул. “Васил Левски” - сред ул. “Граф Игнатиев” и кръстовището при Софийския университет, до края на юли.
Движението ще е в двете посоки в едно платно, ще бъде затруднено в допълнение и поради ремонта на Графа и построяването на станцията от третия лъч на метрото на Попа.
От 1 юли стартира и ремонт на част от релсовия път по бул. “България” при кръстовището с бул. “Гешов”. Заради това трамвай № 7 става рейс.
От на следващия ден започват и реконструкциите към храм " Св. Александър Невски ", градинките “Кристал” и “Св. Климент Охридски”
От през днешния ден до 15 юли се трансформира придвижването поради ремонта на столичната ул. " Граф Игнатиев ". Забранява се влизането на пътни транспортни средства - по южната половина от пътното платно на бул. „ Витоша” в кръстовището му с ул. „ Алабин”, в сектор с дължина от 12 м. Движението през кръстовището ще се прави в една пътна лента, в посока от ул. „ Цар Калоян” към бул. „ Христо Ботев ", както и през кръстовището на ул. „ Солунска “ и ул. „ Ангел Кънчев”.
Променя се посоката на придвижване на транспортни средства по ул. „ Иван Денкоглу” в сектора от ул. „ Цар Асен I “ до ул. „ Ангел Кънчев”, като посоката на придвижване е към ул. „ Ангел Кънчев”.
От през днешния ден до 15 август пък се не разрешава влизането на транспортни средства: - по южната половина от пътното платно на ул. „ Алабин”, в сектора от бул. „ Витоша” до ул. „ Граф Игнатиев”. Движението ще се прави в една пътна лента, в посока от ул. „ Цар Калоян” към бул. „ Витоша” в същия сектор.
Без коли ще е и по ул. „ Граф Игнатиев” в сектора от ул. „ Алабин” до ул. „ Княз Александър I” и в сектора от ул. „ Княз Александър I” до ул. „ Георги Раковски”; по ул. „ Солунска” в сектора от ул. „ Ангел Кънчев” до ул. „ Граф Игнатиев”.
Възстановява се посоката на придвижване по ул. „ Иван Денкоглу” в сектора от ул. „ Цар Асен I “ до ул. „ Ангел Кънчев”, като посоката на придвижване е към ул. „ Цар Асен I “.
Закриват се местата за почасово платено паркиране и местата в режим на платено паркиране „ длъжностен абонамент” по ул. „ Солунска “ от ул. „ Ангел Кънчев “ до ул. „ Граф Игнатиев”.
До края на юли се не разрешава влизането на транспортни средства: по ул. „ Граф Игнатиев”, в сектора от ул. „ Георги Раковски” до ул. „ 6-ти септември”; по ул. „ 6-ти септември” в сектора от ул. „ Граф Игнатиев” до ул. „ Ген. Паренсов”; през кръстовището ул. „ Граф Игнатиев” - ул. „ 6-ти септември”.
Променя се посоката на придвижване на транспортни средства по ул. „ 6-ти септември”, където придвижването става в двете посоки в сектора от ул. „ Хан Крум “ до ул. „ Граф Игнатиев”.
Закриват се местата за почасово платено паркиране и местата в режим на платено паркиране „ длъжностен абонамент”, както следва: по ул. „ 6-ти септември” от ул. „ Ген. Паренсов” до ул. „ Граф Игнатиев”.
При осъществяване на ремонтите се обезпечава пешеходна проходимост в зоната на строителните площадки, с ширина от 1.50м. Закриват се местата за почасово платено паркиране за горепосочените места.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР