Няколко проучвания показват, че ваксината , която в момента се

...
Няколко проучвания показват, че ваксината , която в момента се
Коментари Харесай

Pfizer/BioNTech е 95% ефективна при превенция срещу инфекция

Няколко изследвания демонстрират, че имунизацията, която сега се употребява в Израел, е към 95% ефикасна при предварителна защита против зараза, заяви в. „ Джерусалем пост ”.
е ефикасна за отбрана на тези, които са изцяло имунизирани, даже при положение на дълготрайно излагане на инфектирани членове на фамилията, откри ново израелско изследване.
 Колко време лишава да се развие цялостен имунитет след втората ваксина за COVID-19 Колко време лишава да се развие цялостен имунитет след втората ваксина за COVID-19
В международен мащаб се създават доста разнообразни ваксини против COVID-19. Досега в Съединени американски щати Администрацията по храните и медикаментите (FDA) е ра...
Екип от Медицинския център Зив в Сафед, воден от доктор Шимон Еделщайн, началник на инфекциозното поделение, наблюдава група чиновници на болничното заведение, членове на чиито фамилии дадоха позитивни проби за вируса. Констатациите им бяха оповестени в Journal of Medical Infection предходната седмица. Според изследването, към 12% от 1800, заети в Зив, са се разболели от COVID-19 от началото на пандемията и до края на януари над 90% от тези, които дават отговор на изискванията, са били изцяло имунизирани.
„ Въпреки стадния имунитет на медицинския личен състав, множеството от тях се завърнаха вкъщи, тук-там, където бушува епидемията, в общности, в които над 7% от членовете бяха доказани като позитивни “, пишат създателите. „ Ваксинираните служащи не трябваше да се слагат под карантина, даже в случай че тестван пациент обитава в дома им и им беше разрешено да продължат да работят постоянно в болничното заведение, в случай че не развият подозрителни клинични признаци за COVID-19. Въпреки това, продължителното излагане на позитивен член на фамилията, живеещ в същата къща, може да бъде предизвикателство за имунната система, за разлика от излагането на позитивен пациент за къс интервал. "
Разгледани са към 14 съответни случая - 13 изцяло имунизирани чиновници и един възобновен пациент - измежду тях медицински сестри, лекари и мениджъри. Всички те живеят с недиагностициран инфектиран човек.
На всеки чиновник са били приложени няколко след откриване на болестта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР