Няколко популярни моддинг сайта премахнаха моддове, скриващи прайд“ флаговете в

...
Няколко популярни моддинг сайта премахнаха моддове, скриващи прайд“ флаговете в
Коментари Харесай

Сайтове наказаха моддър, премахнал „прайд“ флага от Spider-Man

Няколко известни моддинг уеб страницата отстраниха моддове, скриващи „ прайд “ флаговете в PC версията на Marvel’s Spider-Man, предава PlayStation Lifestyle. Заедно с това, админите решили да изгонят виновникът за това от своите уеб сайтове.

По-рано този месец незнаен консуматор си основал регистрация в известния уебсайт за моддинг NexusMods и разгласил мод, който заменя в играта знамето, което се разпознава с придвижването на хомосексуалните с флага на Съединени американски щати. Модът бързо станал известен измежду потребителите на уеб страницата (PlayStation Lifestyle не загатва прецизен брой). От уеб страницата побързали да отстранен творението на незнайния консуматор и го блокирал от достъп до уеб страницата. Същото се случило в различен известен моддинг уебсайт – ModDB.

„ Здравейте, премахнахме въпросното наличие и блокирахме потребителите. ModDB е толерантна към всички среда и ние не толерираме офанзивата към маргинализирани групи. Модерацията на наличието ни значително е автоматизирана, само че когато идентифицираме сходен жанр наличие, ние демонстрираме политика на нулева приемливост “, написаха в края на предходната седмица ModDB.

След премахването на модификациите, двата уеб страницата си навличат и рецензия от някои консуматори. Това предизвика основателят на NexusMods Робин Dark0ne Скот да напише пространна обява по отношение на случая, завършвайки с това, че всички несъгласни с дейностите на сътрудниците му са свободни да изтрият сметките си.

„ Ако сметнем, че някой качва трансформация на уеб страницата с желанието да показва отношението си против разнообразието и приемането на другите, то тогава ние ще предприемем дейности против това. Същото се отнася за хора, които се пробват да предизвикат други консуматори с моддове, преднамерено основани да провокират безпорядък “, написа Скот.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР