Няколко пъти споменавах, че моето бъдеще не е важно. Целта

...
Няколко пъти споменавах, че моето бъдеще не е важно. Целта
Коментари Харесай

Елин Топузаков: Респект към Черно море, но ние сме по-класният отбор

„ Няколко пъти загатвах, че моето бъдеще не е значимо. Целта е клубът да си реализира задачите - тъй като това е значимо и за финансовото успокоение на всички. Нека свършим работа, тогава към този момент управлението ще има думата “, разяснява треньорът на Левски Елин Топузаков на конференция преди утрешния дуел с Черно море на „ Герена “. Към този миг за нов ментор на „ сините “ се спрягат редица сръбски експерти, а любимец е Саво Милошевич.

„ Щабът и управлението осъзнаваме (важността на мача с Черно море), само че желая да предпазя футболистите да не прегорят и да покажат това, което могат, с цел да се поздравим най-после с триумф. Спрямо тяхната мотивация би трябвало да работим малко по-внимателно, с цел да не отидем в другата прекаленост “, стартира Топузаков.

„ Този мач (с Черно море в Търново) е много обратно във времето, не мисля, че има някаква значимост или тежест за утрешния дуел. Съвсем различен мач следва. Съвсем друга форма на футболисти и отборна такава. Утре зависи напълно от концентрацията, надиграването, агресивността и футболните причини, с цел да вземеш успеха “, продължи той.

„ Нямаме нови травми, всички са на линия. Зависи от нас треньорския щаб кои ще стартират. Изключение са трайно контузените. Нямаме проблем откъм състава за на следващия ден “.

„ Съжаляваме за доста мачове, в които изпуснахме да вземем точка или три. Това към този момент в действителност е история. Дали първият мач с ЦСКА, дали с ЦСКА 1948, даже гостуването в Пловдив на Локомотив изпуснахме точки. В последна сметка е значимо да победим на следващия ден, с цел да задържим отдалеченост пред преследвачите. Ако се отвори опция, ще нападаме и по-горно място. Важно е да реализираме присъединяване в Европа, без значение дали през трето или четвърто място “, показа Топузаков.

„ В кръга на шегата си говорихме с сътрудниците от щаба, че пребивавахме в един съответен хотел в Пловдив повече, в сравнение с имахме семейства на „ Георги Аспарухов “. Привържениците придават спомагателна мотивация и сили в нашата игра. Мисля, че те ще бъдат от помощ и ще ни бъдат 12-ият състезател, с цел да реализираме на следващия ден по този начин значимата победа “, сподели наставникът на „ сините ".

" Едва ли бих отличил някой съответно от Черно море. Сериозен тим с много футболни причини. Треньор в лицето на Илиан Илиев, който е направил жанр на работа, доста опитни играчи има, минали и през Левски. С нужния почит към Черно море като клуб и тим, само че ние сме по-класни. Въпросът е да го покажем на терена и да вземем това, което мислим, че е наше. Няма да пристигна елементарно. Трябва битка, експанзия и състезателен късмет.

„ Всекидневната ми работа се усещаме сносно с футболистите. Посвикнаха с някои дребни неща, които вкарахме като елементи, Изцяло зависи от тяхната мотивация. Виждам го този пламък, уповавам се да го виждам и в часовете до мача. Важно е с държанието си да показваш, че искаш да спечелиш даден мач. Това постоянно накланя везните в твоя изгода “, сподели още Елин Топузаков.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР