Няколко пъти призовавам парламента да направи комисия за дейността на

...
Няколко пъти призовавам парламента да направи комисия за дейността на
Коментари Харесай

Експерт: Колкото повече България е слаба и нерешителна, толкова повече Путин протяга ръце към нас

„ Няколко пъти приканвам Народното събрание да направи комисия за активността на съветските специфични служби в България “, съобщи в „ Тази заран “ по бТВ Бойко Ноев, специалист по национална сигурност и някогашен министър на защитата.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3406
„ Взривовете във военните фабрики, отравянията на български жители и по този начин нататък. В България се води същинска война. Чрез дейности на Народното събрание, или по-скоро на прокуратурата, ще се разплетат тези случаи “, счита той.

Бойко Ноев разяснява и апела на шестимата някогашни министри на защитата България да окаже военна поддръжка за Украйна.

„ Този апел е още веднъж към Народното събрание, тъй като виждаме, че изпълнителната власт в лицето на премиера е не просто неуверена, а да кажа – нерешителна “, уточни той.

„ Аз съм уверен, че в другите парламентарни групи, без значение от политическата принадлежност, съществуват хора, които схващат ясно интереса на България, а той е да подкрепим Украйна във военно-техническо отношение, да не бъдем единствената страна, която не прави това сега “, съобщи Бойко Ноев.

Той прикани да се обясни защо България ще се въвлече във война.

„ Всички страни от Европейския съюз и НАТО, до една без Унгария и България, оказват помощ на украинския народ да пази земята и домовете със своите фамилии “, означи Ноев.

Според него можем да дадем на Украйна неща, които нашата военна промишленост създава, които имаме в обилие във военните хранилища, като да вземем за пример боеприпаси и други такива средства.

„ България би трябвало да даде не просто бронежилетки, не просто каски. България би трябвало да даде всичко належащо, което е допустимо, на украинската войска. Ако Украйна капитулира, в случай че не е допустимо да се отбрани, то тогава ние ще би трябвало да решаваме въпроса какво вършим глобите “, разяснява още специалистът по национална сигурност.  

„ Колкото повече България е слаба и нерешителна, толкоз повече Кремъл и Путин протягат ръце към нас и усилват натиска “, счита Бойко Ноев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР