Няколко от зодиите ще се радват на повече успехи от

...
Няколко от зодиите ще се радват на повече успехи от
Коментари Харесай

Внимавайте! Идват много трудни дни! Проблемите следват един след друг за мнозина от вас! Нека да внимават всички, които са


Няколко от зодиите ще се радват на повече триумфи от останалите, тъй че проверете, дали вашата зодия е измежду тях:

 

 

Хороскоп за октомври 2017 Овен

 

През октомври сте усърдни и подготвени да сложите ред във всичко, което нервира близките. Затова ще ви натоварят със задания, които ще отклонят вниманието ви и ще ви принудят да сте виновни към вашите си отговорности. От първия ден на месеца сте подготвени да претворите концепциите си в действителност, само че е допустимо компликации да охладят вашия възторг и да установите, че сте се отклонили от вярната посока. Грешки на ваши сътрудници, подчинени или настоятелен сътрудници излизат на напред във времето и объркват вашите инициативи. Не бива да предприемате вложения, тъй като може и да са доходоносни, само че откакто преминете през безкрайни премеждия. Кое е по-важно за вас - здравето или парите? И с цел да бъде още по-трудно, може да навредите и на брака си. Ако се защитавате нападателно, няма да ви схванат. Необвързаните да не търсят любовта през този месец, с цел да си спестят разочарованията. Грижете се за здравето си. Не са изключени проблеми с родственици. Не им давайте заеми, няма да си върнете парите.
 

Хороскоп за октомври 2017 Телец 

 

През октомври пречупвате всичко през материалната му стойност, също и възприятията. Месецът е присъщ с вашата изчерпателност и необщителност, преливаща в импулсивност и обвързаност. Справедливи и великодушни сте към изпадналите в неволя, само че всички за следващ път няма да оценят стореното от вас положително. Пазете се от използвачи, с цел да избегнете финансов недостиг. Рискованите дейности ви носят загуби, които мъчно ще възстановите освен през идващите месеци, а и през идната година. Не отхвърляйте спомагателна работа. Разходите ви да се свеждат единствено до най-необходимото. Не бъдете наивни и не се включвайте в спонсорски начинания, в случай че не сте постоянни финансово, само че даже и да сте - по-добре откажете. Не отстъпвайте от правилата си. Кариерата ви още веднъж излиза на водещото място. Нищо друго не ви интересува, даже сте подготвени да пренебрегнете персоналния си живот. Склонни сте да поемете доста задания по едно и също време, само че няма да сте в положение да се справите с тях и по този начин вредите на престижа си. Няма да ви липсват оферти за пътувания, които може да осъществите, даже и зад граница. Може да сключите брак по сметка, като си пандизите очите за минусите на вашия сътрудник. Помислете още един път дали си коства.

Хороскоп за октомври 2017 Близнаци

 

През октомври главната ви задача е да овладеете бликащата си страст и да не допускате прекомерната ви сензитивност да вреди на основаните връзки. Не си коства да унищожавате граденото с години единствено тъй като някой ви е засегнал, а вие мъстите на всички с обидни думи и нападки, постоянно незаслужени. Притежавате забележителен интелектуален ресурс, който не изключва грешките, а също и градивна рецензия - добре е да я приемате с признателност. Ще се стремите да поддържате връзка, да сте измежду хора, само че в това време и да измъквате техните секрети и да ги споделяте. Отново причина да си печелите врагове. Ако решите да поднесете прочувствено концепциите си и без да се преценявате с опциите си, ще се неуспехите. В персоналните ви връзки не са изключени проблеми поради нежеланието ви да овладявате своята сензитивност и неналичието на отговорност към вашите близки. Давате обещания, които не изпълнявате, и принуждавате близките да ви упрекват, че сте хора, на които не може да се разчита. Създавате отрицателното мнение за себе си. Очаквате да получите самопризнание за достиженията си, само че не трябва да вършиме опити да надскочите себе си. Трудно ще отстоявате позициите си, което ще бъде причина за вътрешната ви ненормалност и моментна нерешителност. Пазете се от раздор в персоналните връзки и бракоразвод. Здравето ви е несигурно.

Вижте още: Любовен хороскоп за 2017 година

Хороскоп за октомври 2017 Рак 

 

Месецът ви разрешава да поставите мечтаното ново начало, само че дали си коства да предприемете тази стъпка тъкмо в този момент, сте длъжни да прецените вие самите. Ще се стремите да си осигурите положителни доходи от остарели и незавършени задания, както и от нови планове. Внимавайте! Склонни сте към непростим риск, което е нетипично за вас. Не сте прахосници, които харчат без мярка. Не бива да се стремите да сте измежду хора, които да ви разчистват пътя към триумфа, тъй като не преценявате запознанствата си вярно и разочарованията не закъсняват. Няма да ви бъде елементарно в общуването, тъй като хората като че преднамерено ще ви отхвърлят помощ, само че това е ваше мнение. Радвайте се на отводите им и докажете опциите си. В персоналните връзки не бъдете капризни и сериозно настроени. Няма да сте подготвени да създадете семейство, в случай че не сте сигурни, че можете да се грижите за него. Семейните да лимитират харчовете, с цел да изпълнят обещанието си за пътешестване по време на празниците в края на годината. Здравето ви е устойчиво, в случай че не се вживявате в проблемите на ваши родственици и другари.

 

Хороскоп за октомври 2017 Лъв 

 

От началото на октомври Съдбата ви дава знак кой е правилният път, водещ към вашето по-добро бъдеще. Не се опасявайте от измененията, които ви спохождат, тъй като ви дават опция да предприемете дейности значими за идващите ви години. Бъдете тактични и умерени във всичко. Създайте потребни партньорства в персонален и професионален проект. Въз основа на дейностите ви, на вярно планувания месец и на вашето самообладание и почитание към сътрудниците и околните ви положителните резултати са вашата заслужена премия. Във втората половина на октомври се постанова да отстоявате позициите си, само че и да не проявявате ината си и лъвското си его. Всичко към вас се случва по-бавно от предстоящото и плануваното. Създайте естетика в връзките си, като подадете ръка на хората, които съгласно вас са ви засегнали, само че не са имали неприятни планове. Семейните ще са щастливи, а необвързаните може да срещнат подобаващ сътрудник. Грижете се за здравето си и не допускайте изтощеност.
 

Хороскоп за октомври 2017 Дева

 

През октомври поддържате връзка на драго сърце и сте в хармонични връзки с околните си, само че за следващ път сте прекомерно подвластни от средата, в която се движите. Стремите се към вас да царува успокоение и съгласие, само че не по верния метод. Ако овладеете прочувствените си реакции и не си създадете врагове, имате опция да постигнете значими резултати в професионалния си живот, последвани от положителни доходи. Не прекалявайте с харчовете. Време е да смажете опитите на хора към вас да съсипят персоналния ви живот. Завистници са решили, че в случай че това ви се случи, ще се неуспехите и професионално, а те единствено това чакат. Без съмнение вземете решение и отдалечете от живота си предателите, с цел да избегнете незаслужените с нищо техни нездравословни дейности и интриги, които няма да престанат внезапно, само че най-малко няма да са разследване от положителното ви отношение към тях. Ако сте сговорчиви и не се заяждате, в случай че не критикувате без причина единствено тъй като желаете да излеете гнева си на някого, ще се радвате на поддръжката на околните и сътрудниците си и ще съумеете да изградите новата си среда, в която няма да съществуват подправени другари. Необвързаните имат шанса да срещнат подобаващия сътрудник.

Вижте още: Преминаването на Луната през зодиака                

Хороскоп за октомври 2017 Везни

 

Октомври ви постанова да се отдадете на рутината. Изискването е да не сте прибързани и да не се впускате в инициативи, които ще ви изнервят и ще ви донесат финансови загуби. Инатът ви тласка към промени, само че ще се неуспехите, а пропуснатите благоприятни условия поради нуждата да се справите с непрекъснато преследващите ви проблеми и финансови неналичия ще ви натежат до степен да се депресирате и да търсите метод да се скриете от света. Не ви поучавам да предприемате пътувания отвън България, в случай че са свързани с вероятността за договаряне на съдружничество. Няма да е печелившо, а губещо. Несемейните може да решат да сключат ранен и „ за премия “ неудачен брак, единствено тъй като желаят да бъдат обичани и са разкрили, съгласно тях, обекта, даряващ им усеща, без да осъзнават, че бягат от минало, което няма по какъв начин да заличат. После идват разочарованията, чувството за пустош в душата и доста извънбрачни връзки, защото мъчно ще се решат на бракоразвод. По-добре е да не рискуват. Семейните да проявят толерантност към проблемите вкъщи.
 

Хороскоп за октомври 2017 Скорпион 

 

През октомври от вас се желае да си наложите самообладание, такт и сдържаност, макар че не ви е прелестно. Рутината ви оказва помощ да преодолявате компликациите. Опитите на близките да ви образуват по този начин, че характерът ви да покрие визиите им, ще се окажат безуспешни, а индивидуализмът ви ще бъде общопризнат като егоцентризъм. Няма да се подчинявате на никого. Месецът ускорява вашата борбеност, само че за изненада на близките предпочитате да живеете изолирано, тъй като се притеснявате да се разкривате пред външния свят, с цел да не бъдете засегнати или употребявани. В същото време сте огромни чаровници. Не пропускайте да вземете това, което ви дават, стига да не се постанова да платите ненадейно висока цена освен като пари. В края на месеца ще видите и първите резултати от започнатите позитивни обрати, в случай че не допуснете грешката да се вслушвате в препоръки, които ви вредят или са дадени от некомпетентни хора, единствено с цел да ви попречат във вашето с напрежение всекидневие. Избягвайте заредени с емоционалност срещи и запознанства. Не се впускайте в рисковани и интимни завършения поради желанието да се докажете пред някого.

 

Хороскоп за октомври 2017 Стрелец

През октомври сте в центъра на публичното внимание, във вихъра на запознанства и промени - настоятелен и персонални, постоянно непредвидени. Не допускайте взаимозависимост от средата, в която се движите. Бъдете деликатни, тъй като, заслепени от нечий сексапил, може да се окажете излъгани или заблудени, че сте незаменими, а след време ще ви замесят в спор и отредят ролята на изкупителна жертва. Ваши родственици към момента таят вяра да се възползват от вас. Бъдете внимателни и не ги оставяйте да ви притискат, до момента в който се съгласите на техните условия. Промените през този месец са във ваша изгода. Осъществете задгранични пътувания и създайте перспективни настоятелен връзки. Искате към вас да царува успокоение и съгласие, само че този път няма да ви е елементарно да постигнете компромис, в случай че попаднете в конфликтна обстановка, обвързвана с настоятелен сътрудници от чужбина, на които са се постарали да поднесат уронваща вашия престиж информация. Ще се справите, а виновниците ще си платят. Не бива да се вживявате и да готвите възмездие. Наказанието няма да им се размине.
 

Хороскоп за октомври 2017 Козирог

 

Октомври е месец на компликации, подбудени от недовиждане при започване на годината, когато бяхте заети да се справяте с други трудности по пътя си и пренебрегнахте грешките от миналата 2016 година, само че октомври към момента ви разрешава да ги отстраните. Трудно простите, само че и вие самите не се извинявате или го вършиме принудително, в случай че сте обидили някого. Очаквате да се случи знамение и думите ви да бъдат забравени, само че по този начин си печелите неприятели, които може да се трансфорат във ваши кармични врагове. Понеже сте подвластни от средата си, ще ви е мъчно да вземате решение за дейностите си сами, без някой към вас да ви поддържа или да удостовери правилността им, само че надълбоко в себе си сте решени да извършите това, което вие сте си намислили. Интуицията ви няма да ви подведе, в случай че се вслушвате в нея. Липсва ви самочувствието, че сте в положение да се справите добре със дилемите си, в случай че са повече от плануваните, а това ви тормози и ви пречи. Всичко незнайно ви притегля, само че би трябвало да внимавате, тъй като може да се окажете в обстановка, когато няма кой да ви подаде ръка, и да изгорите в огъня на вашия дебелоглав и несъобразителност. Съхранете положителния звук в персоналните връзки.
Вижте още: Какво ни чака в годината на Огнения петел

Хороскоп за октомври 2017 Водолей

 

Октомври е изпълнен с промени и пътувания, отговарящ на вашата въздушна и променлива същина. Ще бъдете непрекъснато в положително разположение на духа, каквото и да става към вас. Никога не сте в пътеката, която са избрали другите хора. Знаете, че сте по-различни от останалите. Бъдете деликатни при осъществяване на диалози даже и в фамилията или измежду приятелите си, с цел да не зародят недоразумения поради неспособност да кажете тъкмо и ясно какво желаете или имате желание да предприемете поради заложената ви доза припряност. Не създавайте усещане в близките, че сте затворени и необщителни или че нямате задоволително познания и професионални умения. Няма да сбъркате, в случай че пътувате зад граница, тъй като ще имате незабравими срещи и диалози, които ще оставят трайна диря в живота ви. Ще се наложи да се примирите с обстоятелството, че ще станете изповедници на околните си и ще носите в себе си през оставащите месеци до края на годината техните секрети и провинения. Семейните да не се впускат във флиртове по време на командировка, тъй като в случай че половинката им научи, разводът им е обезпечен.

 

Хороскоп за октомври 2017 Риби

Октомври е месец на непоклатимост. Радвате се на постигнатото. Вече сте възнамерявали първите месеци на идната година и сте уверени, че ще съумеете да се справите с непредвидените провокации. Октомври е месец, който ви разрешава да разчупите монотонното си всекидневие и да се успокоите след предходните напрегнати месеци. Това обаче зависи от вас и от желанието ви да се вгледате в себе си, да осъзнаете какъв брой вреди сте нанесли на връзките си поради неправилното си държание, какъв брой хора сте отдалечили от живота си без причина, какъв брой засегнати и травмирани другари сте загърбили, макар че тъкмо те са ви помагали, освен това сте ги молили за помощта им. Опитайте се да си върнете най-малко част от тези другарства, макар че няма да е елементарно, а при някой ще е невероятно. Много от тези хора поради неналичието на оценка и признателност от ваша страна за подадената ръка към този момент са ваши кармични врагове, тъй като не умеете да се извините с верните думи. Вживяването в непознатите проблеми може да се окаже потискащо обвързващо и да ви докара до съществени прочувствени сривове. Имате навика да се притеснявате, без причина и да вредите на здравето си.

mesechni-horoskopi.blogspot.com

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

Харесайте ни във FB
``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР