Няколко организации, част от тях, свързани с протестите от 2020

...
Няколко организации, част от тях, свързани с протестите от 2020
Коментари Харесай

Протест под прозорците на властта утре - Слаб 2 на правителството на промяната

Няколко организации, част от тях, свързани с митингите от 2020 година оповестиха, че на 22 февруари готвят митинг пред Министерски съвет.

Недоволните декларират, че се събират с цел да пишат “Слаб 2 " на държавното управление на смяната, която действително се оказала замяна. "  Долу мафията! Оставка на държавното управление, ръководено от лицето Кирил Петков Петков - в този момент и незабавно ", пишат уредниците.

Митинг-протестът им ще протече под надпис " Прекратяваме смяната “.

В позицията на уредниците се споделя:

" На тази дата, изпълнена съвсем напълно единствено от двойки, то на двойкаджиите ще им напомним за 290-годишнината от рождението на първия Президент на Съединени американски щати – Джордж Вашингтон като знак на Независимостта точно на пл. " Независимост “ в столицата ни София, тъй като днешното ужким ръководещо (а в действителност осребряващо) парламентарно болшинство, ведно със своята феодално разпределена на порции изпълнителна власт, в Международния ден на жертвите на закононарушения не помниха и не се посвениха да поругаят жертвите на незаконния режим, завършен от един Протест, а не от тяхната, която не е наша (на Протеста) 4-форматна коалиция на 4-ти април м.г.

В България демокрацията още веднъж бе изнасилена посредством провеждането предходната година на три парламентарни вота без да бе осъществено главното искане на Протеста за осъществяване Операция " Чисти ръце “, та да знаем кой – кой е, с цел да можем пълноценно и осведомено да преценим по какъв начин заслужено да дадем избор и доверие не за замяна, а за смяна. Понеже митингът ни всегдашно бе натурален либерален ентусиазъм към независимост и правдивост за една Чиста и Свята Република България по Завета на Левски, то на тази дата, когато се изпълват и 174 години от Демократическата (Втора) гражданска война във Франция ние ще отдадем сили концепциите на великия стихотворец, публицист, историк, мъдрец и политик, само че най-много голям и мощен другар на потиснатия Български народ – Алфонс дьо Ламартин да стартират да разцъфтяват дружно с наближаващата пролет и тук да има осъществена добродетелна власт, служеща на своя изстрадал народ, а не на свои пристрастености в едно шоу от кукли на конци.

СТОП НА ПОДМЯНАТА!

435 дни сме желали Промяна, разчистваща Авгиевите обори на " Борисов 1 “, " Борисов 2 “ и " Борисов 3 “, а получихме замяна посредством разбъркване на пешките от " Янев 1 “ и “Янев 2 ". Кабинетът " Петков “ е машинация и не произтича от Протеста. Това бе ясно изявено в 33 постулата, съставляващи Декларация на Протеста, призната и подписана на 19-ти февруари м.г. от хиляден народ. Протестът даваше различен Мандат, който не бе изследователски, а наложителен и срокът му не е за 100 дни. Справедливостта остана единствено несбъдната фантазия, разместиха се единствено куклите, само че мафията продължава да дърпа конците и на " новите ".

Не това сме желали, не за това бяхме на площадите! Долу мафията! Оставка на държавното управление, ръководено от лицето Кирил Петков Петков - в този момент и незабавно! "

Началният час на митинга е 18:00 и е по самодейност на Агора БЪЛГАРИЯ, Майките на деца с увреждания от " Системата ни убива “, " Протести 20 – 22 “ и " Младите против Системата “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР