Няколко опити за обир и кражби са станали на територията

...
Няколко опити за обир и кражби са станали на територията
Коментари Харесай

Серия от кражби по празниците в Пловдив, няколко спаха в ареста

Няколко опити за грабеж и обири са станали на територията на Пловдив по време на празничните дни, оповестяват от полицията.
Прочетете още
При подхванати незабавни дейности криминалисти от Пето районно управление (на МВР) задържаха създатели на обир в Пловдив. В дирите на 26-годишен мъж и жена на 29 години проверяващите влезнали след получен сигнал в събота вечер. Двамата са познайници на полицията и осъждани, а съгласно предварителната информация тяхна жертва станал пловдивчанин в нетрезво положение, от който лишили принудително над 260 лв. в региона на кръстовище сред бул. „ Цариградско шосе “ и ул. „ Ландос “. При задържането им част от отнетата сума е конфискувана и приобщена към материалите по формираното досъдебно произвеждане. Работата по документиране на случая продължава под наблюдаване на прокуратурата.  

Около 18.30 ч. в неделя екип на Четвърто районно управление (на МВР) бил ориентиран към сигнал, че жител на апартамент в квартал „ Капана “ заловил чужд, влезнал противзаконно през незаключената входна врата с желание да задигне яке с над 900 евро в него. На адреса униформените открили самоличността на причинителя – 40-годишен, от бургаска област, с богато престъпно досие. За случая е известена Районна прокуратура – Пловдив, а против мъжа е стартирано бързо произвеждане.

За броени часове служители на реда от Първо районно управление (на МВР) откриха и арестуваха причинител на кражба. Незабавната им реакция последвала в неделя, когато служителка в ресторант в регион „ Южен “ се оплакала, че й е откраднато яке с над 700 лв. в него. Като обвинен за похищението още същия ден в районното ръководство бил отведен 48-годишен пловдивчанин, познайник на криминалистите и осъждан. Срещу него е стартирано бързо произвеждане. Същия ден във Второ районно управление (на МВР) се озовал малолетен младеж, отмъкнал музикална тонколона от магазин за домашни използва в квартал „ Христо Смирненски “. Там попаднал и 23-годишен юноша,  който в петък лишил към 300 лв. от оборота на търговски обект в региона на Цар Симеоновата градина.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР