Няколко неизвестни снаряда са паднали и са се взривили в

...
Няколко неизвестни снаряда са паднали и са се взривили в
Коментари Харесай

Множество снаряди се взривиха в югозападната част на Русия

Няколко незнайни снаряда са паднали и са се взривили в южния съветски район Белгород в петък, като са развалили електропровод и жилищна постройка. Взривовете са били чути в столицата на региона Белгород, заяви локалният губернатор Вячеслав Гладков.

" Справяме се с следствията [от експлозиите]. Най-важното е, че никой не е потърпевш. Отидох на мястото - покрай селата Николское и Ясние Зори. Огледах местата на детонациите ", съобщи Гладков в обява в Telegram, като показа фотоси на огромен кратер и парчета на мястото.

 

На публикуваните в интернет фрагменти от автомобилна камера се вижда моментът, в който един от снарядите, явно този, който е развалил електропровода, се приземява. Боеприпасът, изглеждащ като огромна неуправляема ракета, се удря край пътя и изхвърля във въздуха огромен шадраван пръст.

 

Не стана ясно незабавно от кое място тъкмо са пристигнали снарядите, а управляващите се въздържаха да дефинират виновността за случая.

 

По-рано денем гражданско петролно хранилище в покрайнините на Белгород беше атакувано от два хеликоптера, които изстреляха голям брой неуправляеми ракети по обекта. Нападението, което съветските управляващи приписват на украинските военни, провокира огромен пожар в оборудването. Първоначално Киев отхвърли да удостовери или отхвърли присъединяване си в случая, само че по-късно направи второто.

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР