Няколко милиона евро ще напълнят касата на ЦСКА след месец,

...
Няколко милиона евро ще напълнят касата на ЦСКА след месец,
Коментари Харесай

Няколко милиона евро ще напълнят касата на ЦСКА

Няколко милиона евро ще изпълнят касата на ЦСКА след месец, написа БЛИЦ. Ръководството на клуба и това на Болоня, където играе чартърен Валентин Антов, тези дни са почнали да оформят контракта за пазаруването на бранителя от италианския отбор.

През зимата българският национал беше преотстъпен на тима от серия А против 500 000 евро. Сега италианците ще преведат 3 милиона евро, които ще бъдат изплатени на два транша. Първият на стойност 2 милиона евро е предстоящ в Борисовата градина при започване на юни.

Отделно ЦСКА ще получи пари и от Русия за прехвърлянето на Али Соу, който също напролет играе чартърен. Ростов ще заплати 3,5 милиона евро отново през юни и още веднъж на траншове. Първият е от 2,5 милиона евро.

Всичко това значи, че скоро в ЦСКА ще имат 4,5 милиона евро от първите траншове по продажбите на правата на Валентин Антов и гамбиеца Али Соу.

Според осведомени ЦСКА приготвя още една продажба през юни. Става въпрос за главен състезател на тима, който е спазарен за 1 милион евро. На неговото място обаче незабавно ще бъде притеглен нов футболист.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР